Μήνυμα ξεσηκωμού ενάντια στο νομοσχέδιο τερατούργημα (VIDEO – ΦΩΤΟ)



Το μήνυμα του ξεσηκωμού ενάντια στο νομοσχέδιο-τερατούργημα για τα Εργασιακά που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση για ψήφιση στη Βουλή μετέφερε το ΠΑΜΕ σε εκατοντάδες εργαζόμενους το πρωί της Πέμπτης σε εργοστάσια στη βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, επιχειρησιακών και κλαδικών σωματείων της περιοχής, με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, «όργωσαν» τη βιομηχανική ζώνη και με ντουντούκες, τρικάκια και συνθήματα κάλεσαν τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο που τσακίζει τις ζωές και τα δικαιώματά τους.

Με κεντρικά συνθήματα «Κάτω τα χέρια από το 8ωρο» και «Δεν θα γίνουμε σκλάβοι στον 21ο αιώνα», έστειλαν το μήνυμα του ξεσηκωμού και του αγώνα για την απόσυρση του νομοσχεδίου και το ξήλωμα όλων των αντεργατικών νόμων των τελευταίων ετών, πάνω στους οποίους βασίστηκε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Κάλεσαν τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν σταθερό ημερήσιο εργάσιμο χρόνο, 7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων, της ΕΓΣΣΕ και γενικότερα ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός