«Ούτε στον Καρά Τεπέ, ούτε στη Βάστρια, ούτε και πουθενά, στρατόπεδα συγκέντρωσης δε θέλουν τα νησιά»



Από την αποψινή συγκέντρωση του ΕΚ Λέσβου για το προσφυγικό

Από την αποψινή συγκέντρωση του ΕΚ Λέσβου για το προσφυγικό


Mε κεντρικό σύνθημα, «Ούτε στον Καρά Τεπέ, ούτε στη Βάστρια, ούτε και πουθενά, στρατόπεδα συγκέντρωσης δε θέλουν τα νησιά», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το απόγευμα της Πέμπτης, η συγκέντρωση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, στο οποίο συμμετείχαν φορείς του νησιού.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Νίκος Μπουλμπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Λέσβου, ο Δημήτρης Στεφανής, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, ενώ την κεντρική ομιλία εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου πραγματοποίησε ο Μαρσέλντ Γιάννο, μέλος της Διοίκησης και πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου.

Και οι τρεις ομιλητές στάθηκαν στα βασικά αιτήματα, για απεγκλωβισμό προσφύγων-μεταναστών, για να μη μετατραπούν τα νησιά μας σε σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης, καθώς επίσης και στο φλέγον ζήτημα της Παλαιστίνης.

Επίσης συμμετείχε ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, ενώ παρέμβαση έκανε ο Θοδωρής Ασλανίδης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, τονίζοντας τη σημασία να ενταθεί η πάλη και κάλεσε εκ νέου όλους τους φορείς της Λέσβου για να αποτρέψουν τα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία κλειστού κέντρου κράτησης.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός