Νέες καταγγελίες για την απόφαση Πατούλη για εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Συνεχίζονται οι καταγγελίες συνδικαλιστικών οργανώσεων για την απόφαση Πατούλη για προκήρυξη ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις εκλογές ανάδειξης των αιρετών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ), «καθημερινά καταφθάνουν ψηφίσματα που ζητούν να ανακληθεί η απόφαση αυτή και απαιτούν να προκηρυχθούν εκλογές με άμεση, αυτοπρόσωπη, καθολική και μυστική ψηφοφορία, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα χωριστά, με όσες κάλπες απαιτούνται και όλα τα μέτρα προστασίας, όπως δηλαδή έχει ζητήσει ο Σύλλογός μας».

Ζητούν, επισημαίνει, «να γίνουν σεβαστές οι ομόφωνες αποφάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος, όπως αυτές εκφράζονται από τα εκλεγμένα όργανά του (Σύλλογος, ΟΣΥΑΠΕ, ΑΔΕΔΥ) και συνδέονται με την απαίτηση για ενίσχυση της ζωντανής συζήτησης και επαφής μεταξύ των εργαζομένων, της ζωντανής αντιπαράθεσης και κριτικής ως βασικά στοιχεία της δημοκρατικής λειτουργίας, με την απαίτηση για ανεπηρέαστη έκφραση της βούλησης των εργαζομένων»

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός