Το άδικο πρόστιμο θα παρθεί πίσω – Κανένας επαγγελματίας μόνος του



«Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από αυτό που είναι πραγματικά δίκαιο», τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Βαγγέλης Γκίνης, μέλος της Προσωρινής Διοίκησης της Ένωσης ΕΒΕ Ελευσίνας – Μάνδρας. Επισημαίνει ότι το πρόστιμο που δόθηκε σε μικρό επαγγελματία της Ελευσίνας την περίοδο του αυστηρού lockdown και βεβαιώθηκε χθες θα παρθεί πίσω, ενώ αναφερόμενος στις αρχαιρεσίες της Ένωσης που είναι αυτές τις μέρες σημειώνει ότι η μεγάλη συμμετοχή «δίνει τη δύναμη να υψώσουμε τείχος προστασίας για το εισόδημα κάθε μικρού επαγγελματία και αυτοαπασχολούμενου».

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

«Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός ότι βεβαιώθηκε αυτό το άδικο πρόστιμο το οποίο από τη μία μεριά η δημοτική αρχή και από την άλλη πλευρά ο Εμπορικός Σύλλογος-σφραγίδα της περιοχής συναγωνιζόντουσαν τον περασμένο Γενάρη ποιος από τους δύο θα το καλύψει.

Αυτές τις μέρες, οι επαγγελματίες εκλέγουν τους αντιπροσώπους τους στη νέα Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Ελευσίνας – Μάνδρας. Ενισχύουν τον πραγματικό Σύλλογο της περιοχής, δυναμώνουν τη φωνή τους και δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι το συγκεκριμένο πρόστιμο θα παρθεί, όπως είναι, πίσω.

Η μεγάλη συμμετοχή τις 2 πρώτες μέρες των αρχαιρεσιών μας δίνει τη δύναμη να υψώσουμε τείχος προστασίας για το εισόδημα κάθε μικρού επαγγελματία και αυτοαπασχολούμενου στην Ελευσίνα και τη Μάνδρα.

Οι άδικοι νόμοι της κυβέρνησης την περίοδο του αυστηρού lockdown στη Δυτική Αττική καθώς και η σύμπλευση δημοτικής αρχής και κυβέρνησης βρίσκουν, για πρώτη φορά, όλους τους επαγγελματίες ενωμένους απέναντί τους.

Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από αυτό που είναι πραγματικά δίκαιο και κανένας επαγγελματίας δεν θα ξαναμείνει μόνος του στην περιοχή».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός