Να ακυρωθεί η ποινή του οπλίτη ο οποίος χαιρέτισε το 30ό Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ



Την έντονη διαμαρτυρία της για την τιμωρία του οπλίτη γιατρού στο 98ο Τάγμα Υγειονομικού Εθνοφυλακής, επειδή απηύθυνε χαιρετισμό στους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ΚΝΕ στη Λέσβο, εκφράζει η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.

«Απαιτούμε από την κυβέρνηση, εδώ και τώρα, να ακυρώσει την άδικη ποινή. Έχει την ευθύνη και γι’ αυτό το κρούσμα αυταρχισμού, που στρέφεται ενάντια στο αναφαίρετο δικαίωμα της στρατευμένης νεολαίας, να ασκεί ανεμπόδιστα τις δημοκρατικά κατοχυρωμένες ελευθερίες», σημειώνει.

Καλεί «τους νέους και τις νέες, τα σωματεία και τους φορείς να καταδικάσουν αυτή την άδικη ποινή απέναντι στο νέο στρατευμένο που χαιρέτισε τη συνάντηση χιλιάδων νέων από την Ελλάδα, που στέλνουν το μήνυμα για καμία αλλαγή συνόρων, για καμία συμμετοχή των χωρών της Ελλάδας και της Τουρκίας στους ΝΑΤΟικούς πολεμικούς σχεδιασμούς οι οποίοι γεννούν την προσφυγιά και τη μετανάστευση».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός