Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Παρέμβαση Συνδικάτων για την προστασία των εργαζομένων στις βιομηχανίες του ΚρυονερίουΠολύ πριν η φωτιά φτάσει στην περιοχή του Κρυονερίου, όπου λειτουργούν πολλές βιομηχανίες και άλλες μικρότερες επιχειρήσεις, Συνδικάτα της Αττικής από διάφορους κλάδους έκαναν παρεμβάσεις για να σταματήσει η λειτουργία τους και να διασφαλιστεί ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα εκτεθεί στον κίνδυνο της φωτιάς, που εκείνη την ώρα πλησίαζε.

Πράγματι, όπως προκύπτει από μαρτυρίες εργαζόμενων σε πολλές επιχειρήσεις της περιοχής, οι βραδινές βάρδιες δεν κλήθηκαν για δουλειά. Οι παρεμβάσεις των Συνδικάτων θα συνεχιστούν και για τις επόμενες μέρες, για να υπάρξουν συνθήκες ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους της περιοχής.

Επίσης, το ΠΑΜΕ έκανε παρέμβαση στο Υπουργείο Εργασίας απαιτώντας την προστασία των εργαζομένων και να κλείσουν οι βιομηχανίες για να μην τεθούν σε κίνδυνο οι ζωές τους.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 798767Συνολικές αναγνώσεις:
  • 207Αναγνώσεις σήμερα:
  • 369108Συνολικοί επισκέπτες:
  • 149Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ