ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Αποκαλυπτικό έγγραφο για «περιορισμό των δραστηριοτήτων» λόγω αναστολών



Τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν στα δημόσια νοσοκομεία λόγω των αναστολών αποδεικνύει έγγραφο στο νοσοκομείο Αρεταίειο που ζητά να περιοριστούν οι δραστηριότητες!

Συγκεριμένα, τον «περιορισμό των δραστηριοτήτων τους» ζητά από τις Διευθύνσεις Κλινικών και Εργαστηρίων του Νοσοκομείου, η Εφορεία του Αρεταίειου νοσοκομείου με σχετικό έγγραφο που τους απέστειλε, λόγω των προβλημάτων που προκαλούνται στη λειτουργία του νοσοκομείου κατόπιν εφαρμογής του διοικητικού μέτρου της αναστολής καθηκόντων. (δείτε το σχετικό έγγραφο). Είναι ερωτηματικό αν οι δραστηριότητες που θα περιοριστούν αφορούν και χειρουργεία.

Σημειώνεται ότι το σχετικό ζήτημα συζητήθηκε στις 2 Σεπτέμβρη στην συνεδρίαση της Εφορείας του Νοσοκομείου, ενώ από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στις αναστολές καθηκόντων θα πραγματοποιήσουν το πρωί της Παρασκευής συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου.

Το έγγραφο είναι μια ακόμα απόδειξη της εγκληματικής ευθύνης της κυβέρνησης διότι δεν έχει ενισχυθεί το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, δεν έχουν γίνει μαζικές προσλήψεις προσωπικού και με τις αναστολές το υπάρχων προσωπικό επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο. Αντίθετα η κυβέρνηση μετατρέπει τον αναγκαίο εμβολιασμό σε μέσο εκβιασμών, διαχωρισμών και αναστολών.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός