Δεν θα περάσουν τα σχέδια των νόθων συνδικαλιστών εργατοπατέρων – Συγκέντρωση στα Δικαστήρια (VIDEO)



Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια της Πάτρας πραγματοποιούν εργαζόμενοι και το Εργατικό Κέντρο της πόλης για την υπεράσπιση της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Στα Δικαστήρια εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα των νόθων και απαξιωμένων εργατοπατέρων της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, που επιδιώκουν με μηχανουργίες να «κατσικωθούν» στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου. Η σημερινή εκδίκαση έρχεται παρά το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο αίτημα που είχαν καταθέσει ξανά τον Ιούλη, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών απέρριψε με Προσωρινή Διαταγή την αίτησή τους (καθώς σήμερα υπάρχει νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση).

Στη συγκέντρωση παραβρίσκεται αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Πάτρας αποτελούμενη από τους αντιδημάρχους Μιχάλη Αναστασίου και Παναγιώτη Μελά, στηρίζοντας τον αγώνα των εργαζομένων καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γρηγόρης Συμεωνίδης.

Την ίδια ώρα που τα προβλήματα στους χώρους δουλειάς μεγαλώνουν καθημερινά, η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα εντείνεται, η πανδημία θερίζει μαζί με την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία, οι νόθοι συνδικαλιστές περί άλλα …τυρβάζουν.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός