Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής : 19 Σεπτέμβρη συναυλία αλληλεγγύης των πυρόπληκτων περιοχώνΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 7ΜΜ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΡΕΜΙΖΑΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Αν.Αττικής, καλεί τον λαό της ευρύτερης περιοχής, Σωματεία, συλλόγους και φορείς να πάρουν μέρος στην μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης των πυρόπληκτων περιοχών, που διοργανώνει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 7μμ στο θεατράκι της Ρεμίζας στο Λαύριο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και όσοι θέλουν να συνδράμουν, η αλληλεγγύη θα συλλέγεται είτε με είδη πρώτης ανάγκης, είτε με το ειδικό κουπόνι ενίσχυσης των πυρόπληκτων που θα διακινείται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου στο χώρο της συναυλίας.Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Η συνδρομή στις πυρόπληκτες περιοχές που υπέστησαν μια τεράστια καταστροφή και στο λαό να μείνει στο τόπο του, να σταθεί στα πόδια του και να εργαστεί με σύγχρονα δικαιώματα, είναι χρέος όλων μας.

Οι καλλιτέχνες και τα μουσικά σχήματα που θα λάβουν μέρος στην συναυλία, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, είναι οι παρακάτω: ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ. DASON. ΕΥΤΥΧΗΣ ΖΑΡΜΠ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ.Το συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής που αποτελείται από την ΛΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑ στο τραγούδι, τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΙΤΣΑΚΗ στο βιολί και τονΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΒΑΡΗΓΟ στο λαούτο.Επίσης θα λάβει μέρος και η rock μπάνταSailingDriftwoodsαποτελούμενη από τους:

ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ: φωνη

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: κιθάρα

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΤΕΡΑΣ: τύμπανα

ΝΙΚΟΣΚΑΚΑΣΗΣ: μπασο

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: πλήκτρα

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 798772Συνολικές αναγνώσεις:
  • 212Αναγνώσεις σήμερα:
  • 369110Συνολικοί επισκέπτες:
  • 151Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ