Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει το αντικουβανικό ψήφισμα της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΤο ΠΑΜΕ καταγγέλλει το απαράδεκτο ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της κουβανικής Επανάστασης και του λαού της Κούβας που ψηφίστηκε χθες 16 Σεπτέμβρη από το Ευρωκοινοβούλιο.

Με το συγκεκριμένο ψήφισμα η ΕΕ στηρίζει την αντικουβανική εκστρατεία και τους μηχανισμούς των ΗΠΑ εναντίον της σοσιαλιστικής Κούβας. Η ΕΕ εκφράζει την υποκριτική «ευαισθησία» της δήθεν περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» την ίδια ώρα που το νησί της Επανάστασης υποφέρει από το δολοφονικό εμπάργκο των ΗΠΑ, και των πάνω από 245 κυρώσεων των ιμπεριαλιστών εναντίον της Κούβας που διατηρεί και επεκτείνει η Κυβέρνηση Μπάιντεν.

Απέναντι στις επεμβάσεις, τις κυρώσεις και την προπαγάνδα των ιμπεριαλιστών ο κουβανικός λαός έχει την στήριξη των ταξικών συνδικάτων, των λαών του κόσμου που αγωνίζονται ενάντια στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, ενάντια στην φτώχεια, την ανεργία, την μετατροπή της υγείας και της παιδείας σε εμπόρευμα.

Το ΠΑΜΕ καταδικάζει τις προκλητικές πρακτικές της ΕΕ και των ιμπεριαλιστικών κέντρων ενάντια στο νησί του Φιντέλ και του Τσε. Εκφράζουμε την σταθερή μας αλληλεγγύη στον λαό της Κούβας για την υπεράσπιση των κατακτήσεων της Κουβανικής επανάστασης.

Μέχρι την Νίκη!

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 798775Συνολικές αναγνώσεις:
  • 215Αναγνώσεις σήμερα:
  • 369111Συνολικοί επισκέπτες:
  • 152Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ