ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: Με αισιοδοξία προχωράμε μπροστά



«Με αισιοδοξία και δύναμη προχωράμε μπροστά! Προετοιμάζουμε τις εργασίες του Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Οκτώβρη 2021, στις 6 μ.μ., στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία», τονίζει η Εκτελεστική Επιτροπή της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας σε ανακοίνωση για την απόφαση του Δικαστηρίου που απέρριψε το αίτημα των νόθων για ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης της Κυριακής.

Καλούμε, επισημαίνει, «όλους τους εκλεγμένους Αντιπροσώπους των Σωματείων της Δύναμης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας να δώσουν απάντηση σε όλους αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με το συνδικαλιστικό κίνημα και τα προβλήματα των εργαζομένων, δίνοντας μαζικά το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Κυριακής, να πάρουν μέρος στη συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα των εργαζομένων της πόλης μας, να μεταφέρουν την πείρα από την οργάνωση των αγώνων όλο το προηγούμενο διάστημα σε χώρους δουλειάς και κλάδους».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός