Διαμαρτυρία στο υπ. Ναυτιλίας για την τροπολογία – «έκτρωμα»



Φωτό αρχείου

Φωτό αρχείου


Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο ναυτιλίας, με αφορμή την τροπολογία «έκτρωμα» που συζητείται σήμερα στη βουλή, πραγματοποιήθηκε από αντιπροσωπεία σωματείων της ΠΝΟ, με πρωτοβουλία των ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ

Όπως αναφέρουν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, «η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με το διευθυντή του γραφείου του υπουργού κ. Βιδάλη, στον οποίο καταγγέλθηκε η αντιναυτεργατική τροπολογία, που δίνει το δικαίωμα στους εφοπλιστές, στα ποντοπόρα καράβια υπό Ελληνική σημαία, το σύνολο των ναυτεργατών να είναι χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και Κοινωνική Ασφάλιση».

Υπογραμμίζουν ότι «αυτή η τροπολογία έρχεται να προστεθεί στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, που επιδιώκει τη συντριβή των δικαιωμάτων των ναυτεργατών, των εργαζομένων».

Επισημάνθηκε, «ότι άμεσα θα συγκληθεί η ΕΕ της ΠΝΟ για τη λήψη απεργιακών κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός