Πρώτη δύναμη, με απόλυτη πλειοψηφία, η Αγωνιστική Συνεργασία



Πρώτη δύναμη και πλέον με απόλυτη πλειοψηφία αφού αύξησε τις έδρες της κατά μια, αναδείχτηκε η «Αγωνιστική Συνεργασία», που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Υπαλλήλων υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκαν στις 7 Οκτώβρη με δια ζώσης διαδικασίες ύστερα από ομόφωνη απόφαση του προηγούμενου ΔΣ.

Συγκεκριμένα για την εκλογή Οργάνων Διοίκησης και Εξελεγκτικής Επιτροπής ψήφισαν διακόσια εξήντα ένα μέλη (261) έναντι 255 το 2019, εκ των οποίων διακόσια πενήντα (250) έγκυρα, δεκαπέντε (15) λευκά και έντεκα (11) άκυρα. Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΑΣ) – Υπ.ΤΟΥΡ.» έλαβε εκατόν είκοσι τέσσερις (124) ψήφους έναντι 83 το 2019 και 4 έδρες (3 το 2019).

Σε ανακοίνωση της η Αγωνιστική Συσπείρωση χαιρετίζει «τους εργαζόμενους του υπουργείου Τουρισμού που, παρά τις συκοφαντίες και τις πιέσεις που ασκήθηκαν, με την ψήφο τους ανέδειξαν για ακόμη μία φορά την Αγωνιστική Συνεργασία σε πρώτη δύναμη και μάλιστα με απόλυτη πλειοψηφία, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 7 Οκτώβρη, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά επετεύχθη η πλήρης αντιπροσώπευση και των παραρτημάτων του υπουργείου.

Η Αγωνιστική Συνεργασία απευθύνεται και σε εκείνους τους συναδέλφους που δεν μας στήριξαν σε αυτές τις εκλογές. Είμαστε σίγουροι ότι από αύριο θα βρεθούμε μαζί στους αγώνες ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και κάθε αντιλαϊκής κυβέρνησης που κάνει τη ζωή μας ακόμη πιο δύσκολη.

Το αποτέλεσμα των εκλογών μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους συναδέλφους. Τη δύναμη που μας δώσατε θα την καταθέσουμε στους αγώνες ενάντια στην πολιτική που τσακίζει μισθούς και δικαιώματα και στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε ένα σωματείο που θα είναι κοντά σε κάθε συνάδελφο, που θα στέκεται δίπλα μας στον αγώνα για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα από ειδικότητα, κλάδο και από περιφερειακές υπηρεσίες να συσπειρωθούν στο Σύλλογο γιατί τα οξυμένα προβλήματα είναι κοινά και η «πολυτέλεια» της τεχνητής πολυδιάσπασης μας αποδυναμώνει.

Σας καλούμε με τη δράση και τη συμμετοχή σας, να κάνουμε το σωματείο ακόμη πιο ζωντανό και μαχητικό, στήριγμα όλων των εργαζομένων, με ταξικό, αγωνιστικό προσανατολισμό, στην πάλη μαζί με το υπόλοιπο συνδικαλιστικό κίνημα ενάντια σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός