Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Πρώτη δύναμη η «Αγωνιστική Συσπείρωση» με 5 στις 9 έδρεςΠρώτη δύναμη με μεγάλη διαφορά αναδείχτηκε η «Αγωνιστική Συσπείρωση Μισθωτών Δικηγόρων» στις πρώτες εκλογές του Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων που ολοκληρώθηκαν σήμερα Σάββατο 23 Οκτώβρη, κατακτώντας 5 από τις 9 έδρες στο ΔΣ και εκλέγοντας 2 αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Αθηνας.

Είχε προηγηθεί ένας χρόνος πολύμορφης δράσης για τη συγκρότηση και την εδραίωση του σωματείου με τις δυνάμεις της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Μισθωτών Δικηγόρων» στην πρώτη γραμμή. Έδωσαν τη μάχη για να σπάσουν αυταπάτες και μύθοι ότι τάχα οι μισθωτοί δικηγόροι είναι «συνεργάτες» και «ανεξάρτητοι επιστήμονες», που δεν μπορούν να παλεύουν για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Η πρωτιά της Αγωνιστικής Συσπείρωσης είναι απάντηση και στις δυνάμεις που προσπάθησαν να αλλοιώσουν το χαρακτήρα του σωματείου αναμασώντας όλα τα παραπάνω. Με την αισιοδοξία και τη μαχητικότητα από το αποτελέσματα οι μισθωτοί και ασκούμενοι δικηγόροι δίνουν ραντεβού στα συλλαλητήρια στις 4 Νοέμβρη!

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 806887Συνολικές αναγνώσεις:
  • 87Αναγνώσεις σήμερα:
  • 374193Συνολικοί επισκέπτες:
  • 66Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ