Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Η ευρωενωσιακή πολιτική έχει μετατρέψει τη Μεσόγειο σε θάλασσα ψυχών«Το νέο ναυάγιο στο Αιγαίο με θύματα μικρά παιδιά ήρθε να μας υπενθυμίσει ότι η βάρβαρη ευρωενωσιακή πολιτική για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό έχει μετατρέψει τη Μεσόγειο σε θάλασσα ψυχών και την Ελλάδα σε βάρβαρο χωροφύλακα των προσφυγικών ροών» σημειώνει το ΠΑΜΕ και προσθέτει:

«Οι κυβερνήσεις των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με τις συμφωνίες και τις πολιτικές τους (ΕΕ – Τουρκίας, Δουβλίνου, Σύμφωνο της ΕΕ για τη Μετανάστευση και το Άσυλο) μετέτρεψαν τα μισά νησιά μας σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα άλλα μισά σε αμερικανονατοϊκές βάσεις.

Οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και επεμβάσεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, στους οποίους σταθερά συμμετέχουν οι ελληνικές κυβερνήσεις θα αυξάνουν σταθερά τους αριθμούς ανθρώπων που θα προσπαθούν να γλιτώσουν από την κόλαση που δημιουργούν οι ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ για τον έλεγχο τον πηγών ενέργειας και των δρόμων μεταφοράς τους. Την ίδια στιγμή οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι στα Γκουαντάναμο του Αιγαίου θα γίνονται θύματα μιας σειράς κυκλωμάτων διακινητών με αυτά τα αποτελέσματα. Η εξάλειψη τέτοιων τραγικών γεγονότων και φαινομένων απαιτεί:

Την κατάργηση του πλαισίου που εγκλωβίζει πρόσφυγες και μετανάστες σε Ελλάδα και Τουρκία σύμφωνα με τις εντολές και τα θέλω της ΕΕ.

Τώρα να λειτουργήσουν Επιτροπές Ασύλου μέσα στην Τουρκία, με ευθύνη της ΕΕ και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και από κει να ταξιδεύουν απευθείας για τις χώρες προορισμού τους.

Να καταργηθούν οι συμφωνίες του Δουβλίνου και η Κοινή Δήλωση με την Τουρκία που εγκλωβίζουν πρόσφυγες και μετανάστες.

Να τους παρέχονται ταξιδιωτικά έγγραφα για τις χώρες που επιθυμούν, να ταξιδεύουν ως εκεί με ευθύνη του κράτους και της ΕΕ και να υποβάλλουν εκεί την αίτηση ασύλου».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 805267Συνολικές αναγνώσεις:
  • 188Αναγνώσεις σήμερα:
  • 373194Συνολικοί επισκέπτες:
  • 61Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ