ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ: Να σταματήσει τώρα η καταστολή ενάντια στους αγωνιζόμενους ΕργάτεςΤο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει τον συνεχιζόμενο αυταρχισμό και την καταστολή ενάντια στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους των ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια της Καβάλας αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν με χημικά στους εργαζόμενους που εξέφραζαν την στήριξη και αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους που συνελήφθησαν κατά την χθεσινή επέμβαση των ΜΑΤ στα διυλιστήρια.

Βία και καταστολή -με σοβαρό κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή- είναι η απάντηση Κυβέρνησης-Εργοδοσίας απέναντι στους εργαζόμενους που διεκδικούν το δικαίωμα τους στην δουλειά!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ο λαός της Καβάλας έδωσε χθες μαζική απάντηση. Συνδικάτα από όλη την Ελλάδα στέκονται στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζομένων.

Η Κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για αυτήν την εξέλιξη.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ που είναι σαν δυνάμεις κατοχής μέσα στην πόλη της Καβάλας

ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ

Καλούμε όλα τα συνδικάτα ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά να εκφράσουν την στήριξη και την αλληλεγγύη με τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΦΩΤΟ από την συγκέντρωση στα δικαστήρια

https://flic.kr/s/aHBqjzvX3H

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός