Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Αποτελεί πρόκληση η απόφαση αποφυλάκισης του εγκληματία χρυσαυγίτη Νίκου ΜίχουΗ απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Αθηνών για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου εγκληματία χρυσαυγίτη Νίκου Μίχου αποτελεί πρόκληση απέναντι στα θύματα της Χρυσής Αυγής. Αποτελεί πρόκληση απέναντι στους εργαζόμενους και τα συνδικάτα που αγωνίζονται για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, ενάντια στον φασισμό που ήταν και είναι χρήσιμο όπλο του συστήματος .

Η διαφαινόμενη συστηματική άρση ακόμη και αυτών των επιεικών ποινών που είχαν επιβληθεί στους χρυσαυγίτες εγκληματίες, οδηγεί σε επανεμφάνιση ακροδεξιών-ναζιστικών πυρήνων, σε νέο «φούσκωμα» της φασιστικής εγκληματικής δράσης απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό και τη νεολαία.

Το εργατικό κίνημα της χώρας μας, η αγωνιζόμενη νεολαία μαζικά, μαχητικά και αποφασιστικά καταδίκασαν και απομόνωσαν την Χρυσή Αυγή. Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν σταματά όσο υπάρχει η πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, της εκμετάλλευσης που αξιοποιεί και καλλιεργεί τον φασισμό και τον ρατσισμό.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για τα σύγχρονα δικαιώματα της εργατικής τάξης. Δυναμώνουμε τον αγώνα για την απομόνωση των μαντρόσκυλων των αφεντικών, των εγκληματιών φασιστών.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 816904Συνολικές αναγνώσεις:
  • 58Αναγνώσεις σήμερα:
  • 380357Συνολικοί επισκέπτες:
  • 48Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ