ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Πλούσια πείρα από τους αγώνες στους κλάδους τους μεταφέρουν οι εργαζόμενοι συνδικαλιστές



Ο Γιώργος Βαρδάκης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Τεχνικών ΟΣΥ  αναφέρθηκε στον συνδικαλισμό του κλάδου, λέγοντας ότι επικρατεί ο κατακερματισμός μέσω των πολλών σωματείων ανά χώρο δουλειάς στη βάση της ειδικότητας, γεγονός που συμβάλλει στον συντεχνιασμό.

Οι εκλεγμένοι στα Σωματεία από τη μεριά των ταξικών δυνάμεων μάχονται για την όσο το δυνατόν πιο ουσιαστική λειτουργία κόντρα στη λογική της ανάθεσης.

Ακόμα σημείωσε πως όπου υπάρχουν συνδικαλιστές που έχουν λίγο παραπάνω στραμμένο το βλέμμα τους στους εργαζόμενους, αλλά και κάτω από την πίεση των ίδιων των εργαζομένων, έχουν κρατήσει καλύτερη στάση σε κομβικές στιγμές του αγώνα.

Μιλώντας για τη συζήτηση που έχει ανοίξει με τους εργαζόμενους για τις θέσεις του ΠΑΜΕ, είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και δεν είναι τυχαίο ότι όπου έχουν γίνει αρχαιρεσίες «έχουμε σημαντική αύξηση έως και διπλασιασμό των δυνάμεών μας».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός