ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ28 ΦΛΕΒΑΡΗ 2022

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Την προστασία του λαού από το κύμα πλειστηριασμών και κατασχέσεων απαιτήσαμε σήμερα με κινητοποίηση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ, στα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «doValue» στην Καλλιθέα.

Κανενός συναδέλφου, κανενός εργαζομένου το σπίτι στα χέρια τραπεζίτη…

Η σημερινή κινητοποίηση οργανώθηκε με αφορμή έξι περιπτώσεις εργαζομένων μεταξύ των οποίων κι ένας συνάδελφος μας, που απειλούνται άμεσα με πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας τους.

Μετά την παρέμβαση αντιπροσωπείας στην εταιρεία, το αποτέλεσμα ήταν οι πλειστηριασμοί να ανασταλούν και να δοθούν δεσμεύσεις για τη ρύθμιση των οφειλών και των δόσεων, με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες των δανειοληπτών να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.

Δεν είμαστε μπαταχτσήδες…

Εμείς που κινδυνεύουμε να χάσουμε τα σπίτια μας δεν είμαστε μπαταχτσήδες. Είμαστε εργαζόμενοι που έχουμε υποστεί μειώσεις μισθών, που γονατίζουμε από την ακρίβεια και που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των τραπεζών και των κορακιών.

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις τους, είναι αποτέλεσμα των αντιλαϊκών πολιτικών ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ που δίνουν αέρα στα κοράκια να μπουκάρουν μέσα στα σπίτια και να πετάνε έξω ανάπηρους
και συνταξιούχους.
Αυτοί που απ το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια τσακώνονται τάχα για τους δανειολήπτες, είναι αυτοί που με τους νόμους τους πετάνε στο δρόμο οικογένειες.
Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση η λύση θα δοθεί από το λαϊκό εργατικό κίνημα, και όσο πιο μαζικό είναι, τόσο πιο δυνατό για να σώσουμε τα σπίτια μας.

Γιατί του λαού το βιός το σώζει ο λαός.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς ΔΑΣ ΗΛΠΑΠ

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός