Συνάδελφε γύρνα την πλάτη στις συνδιαλλαγές, τώρα χρειάζονται αγώνες.



7-7-2023

Συνάδελφοι -σσες πριν λίγες ημέρες αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά, χωρίς ίχνος τσίπας συνδικαλιστικής ηθικής, η σχέση συνδιαλλαγής μεταξύ της διοίκησης της ΟΣΥ και της ΠΑΣΚΕ που πλειοψηφεί στο σωματείο τεχνικών και εργαζομένων.

Δυστυχώς για πολλοστή φορά σε αυτό το ιστορικό σωματείο πρόεδρος και γραμματέας προ της αποχώρησης τους κοιτάζουν να αρπάξουν ότι μπορούν.

Η κατρακύλα για 290 ευρώ δεν έχει σταματημό.

Οι εργαζόμενοι να γυρίσουν την πλάτη σε αυτού του είδους τον συνδικαλισμό. Να συσπειρωθούν και να δυναμώσουν το σωματείο με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές και άλλους γνήσιους αγωνιστές που συσπειρώνονται στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-ΟΑΣΑ και να συμβάλουν στην ανάπτυξη του αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση και την πολιτική της. Ενάντια στο βάθεμα της ιδιωτικοποίησης που είναι σε εξέλιξη και σε άμεση προτεραιότητα από την επόμενη κιόλας ημέρα της εκλογής της νέας κυβέρνησης.

Καλούμε το καλοπληρωμένο προεδρείο του σωματείου να ορίσει άμεσα γενική συνέλευση για να αποφασίσουμε εμείς οι εργαζόμενοι τις μορφές πάλης.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός