ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑ.ΣΥ.



Αθήνα 24 / 9 / 2023

Η Δ.Α.Σ. ΣΤΑ.ΣΥ. χαιρετίζει αγωνιστικά όλους τους συναδέλφους μας εργαζόμενους στη ΣΤΑ.ΣΥ. που στην συντριπτική τους πλειοψηφία απήργησαν με 24ωρη απεργία στις 21 Σεπτέμβρη. Χαιρετίζουμε ακόμα και όσους συμμετείχαν με στάσεις εργασίας, με βάση τις αποφάσεις των πλειοψηφιών στα Δ.Σ. των σωματείων τους, ενώ απευθύνει ιδιαίτερο αγωνιστικό χαιρετισμό στα μέλη αυτών των σωματείων που πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η κυβέρνηση και η εργοδοσία πήραν ηχηρό μήνυμα αντίστασης από τους εργαζόμενους στη ΣΤΑ.ΣΥ. , απέναντι στο νομοθέτημα – τερατούργημα που ψήφισαν, με τη σχεδόν καθολική συμμετοχή τους στην απεργιακή κινητοποίηση της 21ης Σεπτεμβρίου.

ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ

Με ενότητα και αποφασιστικότητα οι εργαζόμενοι στην Σταθερή Τροχιά καταφέραμε συντριπτικό πλήγμα στις αστειότητες , τα ψέματα και την προσπάθεια τρομοκράτησής μας, από κυβέρνηση και εργοδοσία.

Πήραν την απάντηση που τους έπρεπε! Το γνωρίζει πολύ καλά η κυβέρνηση ότι οι διατάξεις αυτού του εκτρώματος μάς αφορούν άμεσα , αφού στη ΣΤΑ.ΣΥ. υπάρχει συνεχής λειτουργία, ενώ οι μισθοί μας ίσα που φτάνουν για τις 10 πρώτες μέρες. Επίσης, υπάρχουν εργαζόμενοι που δουλεύουν με πολλές και διαφορετικές σχέσεις εργασίας.

Τούς διαμηνύουμε σε κάθε τόνο:

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!

Τούς το δηλώνουμε ξεκάθαρα:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ!

Όσες φορές και αν σύρετε τούς εργαζόμενους της ΣΤΑ.ΣΥ. και τα σωματεία τους στη δικαιοσύνη, όσες φορές και αν προσπαθήσετε να μάς τρομοκρατήσετε να ξέρετε ότι θα παίρνετε την ίδια απάντηση: Ενότητα και αγώνας απέναντι στην εγκληματική πολιτική σας!

Κυβέρνηση και εργοδοσία είχαν το θράσος να προσφύγουν στη δικαιοσύνη δύο φορές μέσα σε ένα 24ωρο και η μία μάλιστα προκαταβολικά πριν καν συνεδριάσουν τα Δ.Σ. των σωματείων.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ. δίνουμε μια υπόσχεση
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΚΤΡΩΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός