ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ



Τα τελευταία γεγονότα στην Παλαιστίνη δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Για δεκαετίες το κράτος του Ισραήλ διαπράττει εγκλήματα συστηματικά σε βάρος του παλαιστινιακού λαού -με τη στήριξη των ΗΠΑ, της ΕΕ και των συμμάχων τους- τα οποία έχουν στοιχίσει χιλιάδες νεκρούς Παλαιστίνιους, χιλιάδες σακατεμένους και φυλακισμένους, ερειπωμένες πόλεις και χωριά, εποικισμούς σε παλαιστινιακά εδάφη.

Όπως αναφέρουν και στην κοινή ανακοίνωσή τους η Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων (General Union of Palestinian Workers), η Συμμαχία Συνδικάτων Παλαιστίνης (Labor Union Coalition of Palestine) και η Παλαιστινιακή Ομοσπονδία Συνδικάτων (Palestine Federation of Trade Unions).
«Οι στιγμές είναι δραματικές. Κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο που περνά ένα ακόμη παιδί της Παλαιστίνης δολοφονείται από το Ισραήλ. Τα δάκρυά μας έχουν στερέψει, όπως έχουν στερέψει το νερό, το φαγητό, η βενζίνη, το ηλεκτρικό στη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου, στη Γάζα των 2 εκατομμυρίων ψυχών, ενώ το Ισραήλ ετοιμάζεται για τη μαζική σφαγή τους.
Αυτό που μας μένει είναι η ελπίδα! Η ελπίδα ότι ο λαός μας δεν είναι μόνος του απέναντι στη βάρβαρη ισραηλινή κατοχή και αδικία! Μας μένει η ελπίδα ότι οι λαοί, τα αγωνιστικά συνδικάτα του κόσμου, η παγκόσμια εργατική τάξη για μια ακόμη φορά θα σηκώσει το ανάστημά της και θα υπερασπιστεί τα αδέρφια της. Σε κάθε χώρα του κόσμου τα συνδικάτα να διαδώσουν το μήνυμά μας! Ο λαός μας δεν θα λυγίσει!
Όσο και αν μας πονέσουν, όσο και αν μας ματώσουν, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί γιατί έχουμε το δίκιο και στο τέλος θα νικήσουν οι λαοί! Τούτη τη γη τη λέγαν Παλαιστίνη. Παλαιστίνη τη λένε ακόμα!».

Οι λαοί, οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου έχουν πάρει θέση στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Η αλληλεγγύη προς τον Παλαιστινιακό λαό έχει θρυμματίσει τη λογοκρισία, τα fake news, τις απειλές και την τρομοκρατία των κυβερνήσεων και των εργοδοτών.
Είναι καθήκον μας να καταδικάσουμε την καταπίεση, την εξαθλίωση, τον αποκλεισμό των Παλαιστινίων, την κατοχή των Παλαιστινιακών εδαφών. Είναι καθήκον μας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των Παλαιστινίων και να απαιτήσουμε τον τερματισμό της γενοκτονίας που πραγματοποιεί το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ: ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που διοργανώνουν Σωματεία και φορείς της Αττικής
ΚΥΡΙΑΚΉ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ, 11 π.μ. Πλ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
θα ακολουθήσει πορεία προς την Ισραηλινή πρεσβεία

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΛΜΑ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΛΑΓΩΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΑΡΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός