ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !



ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ 67 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 10:00 π.μ.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Δεν πάει άλλο!!! Απέναντι στην κοροϊδία περί αυξήσεων της διοίκησης η μόνη απάντηση είναι : ΩΣ ΕΔΩ!
Εδώ και τώρα πρέπει να βάλουμε μπροστά τις ανάγκες μας. Δεν θα αρρωστήσουμε επειδή θα κυνηγάμε συνέχεια να πιάσουμε τους στόχους της εταιρείας.

Όταν από τη μία ενισχύονται με δισεκατομμύρια και απαλλάσσονται από φόρους οι εφοπλιστές και οι τραπεζίτες, όταν χρηματοδοτούνται με τεράστια ποσά βιομήχανοι, μονοπώλια της δήθεν πράσινης ανάπτυξης και της ενέργειας μέσα από αναπτυξιακούς νόμους και το ταμείο ανάκαμψης, όταν ξοδεύονται 7 δις ευρώ το χρόνο για Νατοϊκούς εξοπλισμούς και χιλιάδες ευρώ για να σταλεί φρεγάτα 3,5, χιλ. χλμ. μακριά από τα σύνορα της χώρας μας, τότε εμείς οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ δεν δεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν για άλλη μια φορά κυβέρνηση και εργοδοσία, απαγγέλοντας συνέχεια το γνωστό ποίημα ότι δεν επιτρέπουν ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς οι αντοχές της οικονομίας.
Οχυρωμένοι πίσω από τους μνημονιακούς νόμους που θέσπισαν το ενιαίο μισθολόγιο, υπουργείο και διοίκηση, μας πετάνε ψίχουλα και μάλιστα υπό την προϋπόθεση της σύνδεσης μισθού και παραγωγικότητας.
Απέναντι στα τελεσίγραφα της διοίκησης «αυτό είναι το budget, δεν μπορούν να δοθούν άλλα χρήματα» και απέναντι στον εκβιασμό ότι μετά τη λήξη της μετενέργειας θα κοπούν παροχές, η μόνη απάντηση που δίνουν οι εργαζόμενοι είναι : ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΥ
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ

Δουλεύουμε και θέλουμε αξιοπρεπείς μισθούς με τους οποίους να ζούμε τις οικογένειές μας, να αντιμετωπίζουμε το κύμα της ακρίβειας και να καλύπτουμε τις διευρυμένες ανάγκες μας . Θέλουμε ο μισθός να φτάνει για όλο το μήνα και όχι για λίγες μόνο μέρες μετά την πληρωμή.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ.
ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ 13ΟΥ και 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΣΕ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός