ΣΕΒ: «Να ληφθούν άμεσα τα συμφωνηθέντα μέτρα, οσοδήποτε επαχθή και αν είναι»



sevΆμεση εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων του μνημονίου ζητά ο ΣΕΒ από την επόμενη κυβέρνηση στο εβδομαδιαίο δελτίο του για την οικονομία.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «συμφέρει, λοιπόν να ληφθούν άμεσα τα συμφωνηθέντα μέτρα, οσοδήποτε επαχθή και αν είναι» κάνοντας σαφές πως η εφαρμογή του μνημονίου είναι προς το συμφέρον των επιχειρηματικών ομίλων και σημειώνει ότι «η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου καλείται να υλοποιήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα πληθώρα δεσμεύσεων του Προγράμματος Προσαρμογής. Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια του χρόνου και η κατανόηση των εταίρων για περαιτέρω καθυστερήσεις και διευθετήσεις».

Διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και ιδιωτικοποιήσεις χαρακτηρίζονται «ο υπέρ πάντων αγών θα πρέπει να δοθεί» για να γίνει η οικονομία «ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις», ενώ με σαφή τρόπο ζητά ομοψυχία από τα κόμματα που ψήφισαν μνημόνια αναφέροντας πως «η χώρα δεν αντέχει πλέον ατέρμονες, στείρες και αντιπαραγωγικές πολιτικές αντιπαραθέσεις. Χρειάζεται διακυβέρνηση στα απλά και τα καθημερινά πράγματα, από ανθρώπους που υπηρετούν με ομοψυχία πάνω απ’ όλα το δημόσιο συμφέρον».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός