Σοβαρές ελλείψεις σε αίμα. Αναδημοσιεύστε!



πασπαμαΠάγιο τείνει να γίνει το φαινόμενο της έλλειψης αίματος στα νοσοκομεία της χώρας, προκειμένου να γίνονται και οι μεταγγίσει των ασθενών που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία και η ζωή τους εξαρτάται από αυτές.

Οπως καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία (ΠΑΣΠΑΜΑ) «για άλλη μία φορά οι ελλείψεις αίματος σε πολλά νοσοκομεία της χώρας είναι σημαντικές, ιδιαίτερα λόγω της θερινής περιόδου που προηγήθηκε, κατά την οποία η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών είναι περιορισμένη. Πιο έντονο εμφανίζεται, για άλλη μια φορά, το πρόβλημα στην αιμοδοσία του Λαϊκού Νοσοκομείου, όπου οι ελλείψεις οδηγούν σε συνεχείς αναβολές μεταγγίσεων ασθενών που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο αυτό. Επειδή η κατάσταση έχει ήδη φτάσει σε οριακά σημεία και κινδυνεύει πλέον η ζωή σημαντικού αριθμού ασθενών λόγω των υπομεταγγίσεων και των συνεχών αναβολών, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΠΑΜΑ κάνει έκκληση για άμεση κινητοποίηση, να βοηθήσει όποιος μπορεί δίνοντας αίμα». (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 697.4326.413 και 693.7161.088. Ωρες λειτουργίας Αιμοδοσίας Λαϊκού Νοσοκομείου: Καθημερινά 8.30 π .μ. – 6.30 μ.μ. και Σαββατοκύριακα 9 π.μ. – 2 μ.μ.)

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός