Αλληλεγγύη τους εργάτες της Ιταλίας και την USB ενόψει της Απεργίας στις 20 Νοέμβρη



logo-mainUSB-5635-120x120-thumbΤο ΠΑΜΕ εκφράζει την Αλληλεγγύη του στους εργάτες της Ιταλίας και την Συνδικαλιστική Οργάνωση USB ενόψει της Απεργίας τους στο Δημόσιο στις 20 του Νοέμβρη.

Οι εργαζόμενοι της Ιταλίας έρχονται αντιμέτωποι με επίθεση στα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα, με τις ιδιωτικοποιήσεις που προωθούνται στην Εκπαίδευση, στην Υγεία, στην Κοινωνική Ασφάλιση, με νέα επίθεση στα Συνδικαλιστικά τους Δικαιώματα και το Δικαίωμα στην Απεργία. Μέτρα που υλοποιούνται για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών ομίλων. Η επίθεση αυτή σε όλες τις χώρες της Ευρώπης αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι σε κάθε χώρα έχουν κοινό αντίπαλο το Κεφάλαιο, τις Κυβερνήσεις και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, την ΕΕ.

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Ιταλίας, και τους εύχεται καλή επιτυχία στην Απεργία των Εργαζομένων στο Δημόσιο στις 20 του Νοέμβρη.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός