Συμπαράσταση στους διωκόμενους απεργούς του «Ζούρα» από σωματεία και φορείς



ΓΡΑΝΑΖΙ ΠΑΜΕ ΛΟΓΟΤη συμπαράστασή τους στους διωκόμενους απεργούς εργαζόμενους του ομίλου «Ζούρα» εκφράζουν πλήθος σωματείων και φορέων της Θεσσαλονίκης ενώ είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και σωματείων έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου οδηγούνται οι συλληφθέντες.

Συγκεκριμένα, τη στήριξή τους εκφράζουν το Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας, Γραφικών Τεχνών Τύπου και Χάρτου, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Ιματισμού – Δέρματος, το Σωματείο Ενέργειας Κεντρικής Βιομηχανίας, το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρεία «Αρβανιτίδης» και η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, που αυτή την ώρα διοργανώνει συγκέντρωση στο «Καρφούρ» στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία» ενάντια στις νέες μειώσεις μισθών.

Επίσης, το Συνδικάτο Οικοδόμων, Σωματείο εργαζομένων στο Θεαγένειο Νοσοκομείο, η Ενωση Εργατοϋπαλλήλων εμφιαλωμένων ποτών βορείου Ελλάδας, το Σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση «Μαλαματίνα», το Σωματείο εργαζομένων στην Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης, η ΠΟΕΕΠ, το Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων, το Σωματείο Εργαζομένων στα συμβολαιογραφεία Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο Εργαζομένων στην καθαριότητα και στη φύλαξη Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο εργαζομένων στην κατεργασία ξύλου, η Γραμματεία Μετάλλου Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.

Ακόμη, η Γραμματεία ΠΑΣΕΒΕ Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων, η Επιτροπή Αγώνα Ταξί της ΠΑΣΕΒΕ Θεσσαλονίκης, η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών βοηθών ανελκυστήρων Βορείου Ελλάδας, η συντονιστική επιτροπή αγώνα Συνταξιουχικών οργανώσεων Θεσσαλονίκης, ο Πανελλήνιος Σύλλογος φυσιοθεραπευτών, το Σωματείο εργαζομένων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός