ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΗ 19 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE



 

Με γκολ στο 85’ η Βέροια πανηγύρισε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη (1-0), σπάζοντας παράλληλα το φετινό αήττητο του ΟΦΗ μέσα στο «Γεντί Κουλέ» που τέλειωσε το ματς με εννιά παίκτες!

Η Βέροια πήρε τεράστια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, καθώς με «χρυσό» σκόρερ τον Μπεν επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ, που τέλειωσε το ματς με εννιά παίκτες, λόγω αποβολής του Μπούρμπου (75’) και του Ζόρο (81’).


 

 

 

 

 

 

 

 

Πρώτο εκτός έδρας τρίποντο για τη «βασίλισσα του βορρά» στο πρωτάθλημα και παράλληλα πρώτη εντός έδρας ήττα για τους Κρητικούς στο «Γεντί Κουλέ»!

Οι θριαμβευτές ανέβηκαν στους 18 βαθμούς κι έβαλανα από κάτω τους –έστω και προσωρινά- τους Λεβαδειακό κι Απόλλωνα Σμύρνης. Έμειναν στους 22 οι νησιώτες.

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Βερόν (79’ Μονιάκης), Ζε Εντουάρντο (54’ Μπανούσης), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες, Όγιος (54’ Λαμπρόπουλος)

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Ροβίθης, Δαμιανάκης, Κυζιρίδης

Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο, Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Μπαργκάν, Σιόντης (62’ Παυλίδης), Γεωργιάδης (90+4’ Βεργώνης)

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης, Μάνος, Κοτταρίδης, Σισοκό

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ροτζέριο «σέρβιρε» και ο Μάντζιος εκτέλεσε δύο φορές στη Βοιωτία τον Εργοτέλη χαρίζοντας μια υπερπολύτιμη εντός έδρας νίκη στον Λεβαδειακό, 2-0, που έπιασε τους Κρητικούς στους 20 βαθμούς.

Επιστροφή στις νίκες, έπειτα από τέσσερις σερί ήττες, για τον Λεβαδειακό που επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο έμπειρος επιθετικός μετέτρεψε σε ασίστ τις πάσες του Ροτζέριο στο 26’ και 32ο λεπτό και «άνοιξε» το δρόμο της νίκης στους Βοιωτούς.

Αδικούνται οι φιλοξενούμενοι από το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχαν καλή εικόνα και απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Πρζιρόβσκι, που κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα. Χωρίς κανένα πρόβλημα κράτησαν το υπέρ τους σκορ οι Βοιωτοί στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά.

Έτσι, ο Λεβαδειακός έφτασε τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα και «έπιασε» στην 12η θέση την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, που αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και δύο μήνες (3-1 τον Πανθρακικό στις 10/11).


Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου):
Πρζιρόβσκι, Γεωργίου, Μάγκας, Λυκογιάννης, Νικολακάκης, Κονέ, Κώτσιος, Ροτζέριο, Μανόλο (10’ Πετράτσι), Μάντζιος (90+2′), Βασιλείου (82’ Καπό)

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Σανγκινέτι, Σκέμπης, Γιάντσης

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Καβουσάκης, Πίτσος (46’ Χαντί), Σαρρής, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (83’ Κούτρης), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Αναστασάκος, Ρομάνο, Διαμαντάκος (73’ Βερπακόφσκις)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Κοζορώνης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς

Διαιτητής: Α. Αμπάρκιολης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

 

 

 

 

 

 

Ζορίστηκε αλλά τελικά νίκησε. Ο Παναθηναϊκός, χάρη σε ένα τέρμα του Πράνιτς, επικράτησε 1-0 και έκανε την πρώτη του νίκη για το 2014, κόντρα στον Πανιώνιο.

Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα, με τους γηπεδούχους να είναι εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος, να έχουν δοκάρι με τον Καρέλη (39’) και να χάνουν και άλλες ευκαιρίες. Στον Πανιώνιο ανήκει το δεύτερο μέρος με τους «κυανέρυθρους» να είναι καλύτεροι και να τα βάζουν με την τύχη τους.

Χαμένο πέναλτι από τον Λάζνικ (67’), σουτ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι, εκεί όπου βρήκε η μπάλα και μετά την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου (80’). Στους 33 βαθμούς, η ομάδα του Αναστασίου, δύο πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης που αγωνίζεται την Κυριακή.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ (30’ λ.τ. Δώνης), Πράνιτς, Ντίνας (77’ Ατζαγκούν), Καρέλης (71’ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Μπαϊράμι.

Πανιώνιος (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Ανέστης, Ζαχαράκης (46’ Ντούνης), Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος (82’ Γιάννου), Παναγιωτούδης (66’ Λάζνικ), Κούρντι, Παντίδος, Αραβίδης, Κολοβός, Καμπάνταης.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Μπούζας, Πάνος, Κωτσάλας.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Ελευθερίου (Αθηνών), Ταρανάς (Αθηνών)
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός