Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» Πέτυχαν καταβολή δεδουλευμένων μετά τον πολυήμερο απεργιακό τους αγώναΣτην καταβολή των δεδουλευμένων προχώρησε η εργοδοσία της «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ» (έργα ΔΕΔΔΗΕ) κάτω από το βάρος του πολυήμερου απεργιακού αγώνα των εργαζομένων, των αλλεπάλληλων αγωνιστικών κινητοποιήσεων, της ταξικής αλληλεγγύης που επιδείχτηκε, αλλά και της συσπείρωσης των εργαζομένων στο ταξικό τους συνδικάτο. Ο αγώνας ανάγκασε την εργοδοσία να έρθει σε συμφωνία με το κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής για το χρονοδιάγραμμα καταβολής των δεδουλευμένων. Ήδη στους εργαζόμενους καταβλήθηκαν οι μισθοί από τον περασμένο Ιούνη έως και την προκαταβολή Νοέμβρη και μέχρι τέλος Δεκέμβρη, εκτός από τους τρέχοντες μισθούς, θα καταβληθούν τα χρωστούμενα από υπερωρίες και το επίδομα καλοκαιρινής άδειας.

Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα 21 Δεκέμβρη, στις 13.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με σκοπό τη συνολική αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν στο συγκεκριμένο εργασιακό χώρο.

Παράλληλα, το κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής από κοινού με τους εργαζόμενους στην «Τοξότης ΑΕ» θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη, την Τετάρτη 23 Δεκέμβρη στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία του Συνδικάτου(οδός Αριστοτέλους 11 – 15) προκειμένου να αποτιμήσουν την απεργιακή μάχη, αλλά και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι της «ΓΕΩΡΟΗΣ» (έργα ΔΕΔΔΗΕ) συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 779148Συνολικές αναγνώσεις:
  • 38Αναγνώσεις σήμερα:
  • 357646Συνολικοί επισκέπτες:
  • 35Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ