«FORTHNET» Απέλυσε 8 εργαζόμενους μια μέρα πριν την απεργία



Σε απολύσεις 8 εργαζομένων προχώρησε η εργοδοσία της «Forthnet» μια μέρα πριν την 24ωρη απεργία. «Η εκδικητικότητα των απολύσεων είναι ολοφάνερη αφού η αιτιολογία είναι ότι είχαν απλήρωτους λογαριασμούς «Forthnet» – «Nova». Μάλιστα η διοίκηση αξιώνει τα οφειλόμενα ποσά να κρατηθούν από αυτά της αποζημίωσης», σημειώνει το Σωματείο Εργαζομένων «Forthnet» – «Netmed».

Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι: «Όταν μονάχος δεν μπορείς, όλοι μαζί μπορούμε…! Τις μέρες και τις ώρες που η εργοδοσία μας προσλαμβάνει με μισθούς πείνας, που πετάει στην ανεργία συναδέλφους μας, μας απολύει επειδή δεν έχουμε τη δυνατότητα να καταβάλουμε καν τα 38 ευρώ του λογαριασμού μας. Τώρα όλοι οι συνάδελφοι μαζικά να απαντήσουμε με καθολική συμμετοχή στην απεργία μας. Η απάντηση που θα δώσουμε να μην έχει προηγούμενο. Απεργούμε, περιφρουρούμε, κλιμακώνουμε! Με εμπιστοσύνη στη δύναμη που μας δίνει η οργάνωση στο Σωματείο μας να κηρύξουμε πόλεμο στον πόλεμο της εργοδοσίας. Τώρα, μαζικά και αποφασιστικά».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός