Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

«FORTHNET» Απέλυσε 8 εργαζόμενους μια μέρα πριν την απεργίαΣε απολύσεις 8 εργαζομένων προχώρησε η εργοδοσία της «Forthnet» μια μέρα πριν την 24ωρη απεργία. «Η εκδικητικότητα των απολύσεων είναι ολοφάνερη αφού η αιτιολογία είναι ότι είχαν απλήρωτους λογαριασμούς «Forthnet» – «Nova». Μάλιστα η διοίκηση αξιώνει τα οφειλόμενα ποσά να κρατηθούν από αυτά της αποζημίωσης», σημειώνει το Σωματείο Εργαζομένων «Forthnet» – «Netmed».

Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι: «Όταν μονάχος δεν μπορείς, όλοι μαζί μπορούμε…! Τις μέρες και τις ώρες που η εργοδοσία μας προσλαμβάνει με μισθούς πείνας, που πετάει στην ανεργία συναδέλφους μας, μας απολύει επειδή δεν έχουμε τη δυνατότητα να καταβάλουμε καν τα 38 ευρώ του λογαριασμού μας. Τώρα όλοι οι συνάδελφοι μαζικά να απαντήσουμε με καθολική συμμετοχή στην απεργία μας. Η απάντηση που θα δώσουμε να μην έχει προηγούμενο. Απεργούμε, περιφρουρούμε, κλιμακώνουμε! Με εμπιστοσύνη στη δύναμη που μας δίνει η οργάνωση στο Σωματείο μας να κηρύξουμε πόλεμο στον πόλεμο της εργοδοσίας. Τώρα, μαζικά και αποφασιστικά».

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 779149Συνολικές αναγνώσεις:
  • 39Αναγνώσεις σήμερα:
  • 357647Συνολικοί επισκέπτες:
  • 36Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ