ΠΑΜΕ: Πολιτισμός από εργάτες για εργάτες



«Ο κύκλος με την κιμωλία», παλιότερη παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του ΠΑΜΕ Τη Δευτέρα 28 Δεκέμβρη 2015 ξεκινάει τις παιδικές παραστάσεις η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ με το παιδικό παραμύθι «Η Λεύκα και το άλογο». Η πρώτη προγραμματισμένη παράσταση θα πλαισιώσει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργανώνει το Συνδικάτο Εργαζόμενων στο Δήμο Καισαριανής. Οι παραστάσεις του παιδικού και του θεάτρου για ενήλικες «Οι γειτονιές του κόσμου» θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες. Τα σωματεία, οι Λαϊκές Επιτροπές, οι Σύλλογοι Γονέων, οι φορείς μπορούν σε συνεννόηση με το ΠΑΜΕ να αξιοποιήσουν όποια από τις δύο παραστάσεις θέλουν.

Η Θεατρική Ομάδα επίσης προετοιμάζει για το καλοκαίρι τους «Ιππής» του Αριστοφάνη.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία εκδήλωσης αφιερωμένη στον Κώστα Βίρβο με παρουσίαση των τραγουδιών του «Θεσσαλικού Κύκλου» των Κώστα Βίρβου – Γιάννη Μαρκόπουλου. Στο «Θεσσαλικό Κύκλο» θα συνεργαστούν η ορχήστρα, η χορωδία και η θεατρική ομάδα.

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα σε όσους συναγωνιστές θέλουν και μπορούν να πλαισιώσουν τις πολιτιστικές ομάδες (μουσική, χορός, τραγούδι, θέατρο). Ιδιαίτερα είναι αναγκαία η συμπλήρωση της ορχήστρας με παραδοσιακά πνευστά, έγχορδα και κρουστά όργανα.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ: 210 3301842, 210 3301847, 210 3833786.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός