ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Καταγγελία για νοθεία από τη ΔΑΚΕ στις εκλογές των σωματείων



Για νοθεία και παρανομία στις εκλογικές διαδικασίες των σωματείων καταγγέλλει η Γραμματεία Λάρισας του ΠΑΜΕ τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ που έχουν την πλειοψηφία στο Εργατικό Κέντρο Φαρσάλων.

«Δεν τους έφταναν τα 2 σωματεία ιδιωτικών υπαλλήλων, που έχουν στήσει στην περιοχή, όπου στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν πάνω από 1.000 άτομα, εκ των οποίων η πλειοψηφία δεν είναι καν εργαζόμενοι, στην προσπάθειά τους να εκλέξουν και δεύτερο αντιπρόσωπο στη ΓΣΕΕ, έστησαν και νέο σωματείο Εργατών Γης Περιοχής Φαρσάλων, το οποίο εμφανίζει 445 μέλη και 361 ψηφίσαντα!

Στην πρεμούρα τους να πετύχουν το στόχο τους, κάνουν και χοντράδες που δεν κρύβονται και μαρτυρούν τις βρωμιές που κάνουν, τις οποίες δεν πρόκειται να συνεχίσουμε να αφήνουμε να εξελίσσονται ανενόχλητα», σημειώνει η Γραμματεία Λάρισας του ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ τονίζει ότι δεν πρόκειται να αφήσει να συνεχίζεται άλλο «αυτή η φαρσοκωμωδία, που επί χρόνια διαδραματίζεται από τους εργοδοτικούς “συνδικαλιστές” στο ΕΚ Φαρσάλων με την ανοχή και δικαστικών αντιπροσώπων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η παρουσία συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στις τελευταίες εκλογές του ενός από τα δυο σωματεία Ιδ. Υπαλλήλων που έχουν στήσει για να βγάζουν ψευτοαντιπροσώπους, απέτρεψε σε μεγάλο βαθμό τη νοθεία, αφού από 502 που εμφανίζονταν ψηφίσαντες στις προηγούμενες εκλογές, τώρα ψήφισαν περί τους 150, που και απ’ αυτούς αρκετοί δεν είναι εργαζόμενοι».

Όλη η ανακοίνωση στο συνημμένο.

ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός