Συσκέψεις σωματείων για κλιμάκωση της πάλης ενάντια στο χτύπημα της Κοινωνικής Ασφάλισης



Συσκέψεις σωματείων σε όλη τη χώρα με θέμα τα συμπεράσματα του αγώνα ενάντια στο χτύπημα της Κοινωνικής Ασφάλισης και το σχεδιασμό της δράσης για την κλιμάκωση του αγώνα πραγματοποιούνται το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα:

  • Στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φλεβάρη, στις 7.30 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης. Καλούν σε μαζική συμμετοχή το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Σωματείο Γουνεργατών και Γουνεργατριών Σιάτιστας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
  • Στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα στον 1ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Έβρου. Καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου «Η Ενότητα».
  • Στα Γιάννενα, θα γίνει την Τετάρτη 17 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Καλούν τα Σωματεία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων, Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών, Επισιτισμού – Τουρισμού, Φαρμάκου και Συνταξιούχων ΙΚΑ. Επίσης σωματεία της δύναμης του ΕΚ Ιωαννίνων μαζί με Επιτροπές Αγώνα και δεκάδες συνδικαλιστές από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα απευθύνουν κάλεσμα συντονισμού και κοινής δράσης.
  • Στην Πάτρα, σύσκεψη θα γίνει την Τρίτη 16 Φλεβάρη στις 7 το απόγευμα, από τα Σωματεία Οικοδόμων, Εργαζομένων ΟΤΑ Αχαΐας, Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων, Ποτών – Τροφίμων και Μετάλλου, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (πλατεία Γεωργίου).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός