Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ Πρόκληση η αποφυλάκιση του δολοφόνου χρυσαυγίτη Γ. ΡουπακιάΠρόκληση χαρακτηρίζουν σε ανακοινώσεις τους Ομοσπονδίες και Συνδικάτα εργαζομένων την αποφυλάκιση του δολοφόνου στελέχους της Χρυσής Αυγής Γιώργου Ρουπακιά.

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας τονίζει:

«Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει την προκλητική απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου, στελέχους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά. Για την απόφαση αυτή έχουν ευθύνη τόσο αυτή, όσο και η προηγούμενη κυβέρνηση, που ολιγώρησαν στην εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται ακόμα στην αρχή της.

Αυτή η απόφαση αποτελεί πρόκληση για τα θύματα των εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής αλλά για όλο το λαό και τους εργαζόμενους.

Η εργατική τάξη πρέπει να επαγρυπνεί και σε κοινή δράση με τα ταξικά συνδικάτα, να απομονώσει τώρα την εγκληματική – ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά».

Ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά σημειώνει:

«Η αποφυλάκισή του δολοφόνου χρυσαυγίτη Ρουπακιά αποτελεί πρόκληση στην οικογένεια του Π. Φύσσα,  στα άλλα θύματα  της ναζιστικής  εγκληματικής οργάνωσης  της ΧΑ και γενικότερα απέναντι στο λαό. Για την αποφυλάκιση του δολοφόνου  χρυσαυγίτη και των άλλων συνεργατών  και  καθοδηγητών  του την κύρια  ευθύνη έχουν η σημερινή κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όπως και οι προηγούμενες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που δε διαμόρφωσαν τις ανάλογες προϋποθέσεις για να διεξαχθεί έγκαιρα η δίκη.

Απαιτούμε  να προχωρήσει άμεσα η δίκη με την εξασφάλιση  των ανάλογων προϋποθέσεων για τη γρήγορη διεξαγωγή της, κάτι που μόνο η κυβέρνηση μπορεί να το διασφαλίσει.

Καλούμε  όλους  τους συναδέλφους σε συνεχή επαγρύπνηση ενάντια στην εγκληματική δράση  της Χρυσής Αυγής και πάλη για την απομόνωση της». 

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας:

«Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει την απόφαση αποφυλάκισης του δολοφόνου, στελέχους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά, που αποτελεί πρόκληση οι μόνο για τα θύματα των εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής αλλά για όλο τον λαό, όλους τους εργαζόμενους. Οι ευθύνες τόσο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και των προηγούμενων είναι τεράστιες γιατί ολιγώρησαν στην εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής ,η οποία βρίσκεται ακόμα στην αρχή της.

Καλούμε τους εργαζόμενους να μην δείξουν καμία ανοχή απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Αποτελεί δύναμη του συστήματος, μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος. Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, πρέπει να επαγρυπνούμε και να απομονώσουμε την ναζιστική Χρυσή Αυγή όπου και αν εμφανίζεται, ιδιαίτερα στους χώρους δουλειάς».  

Την καταδίκη τους εκφράζουν ακόμη το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση 360 Connect ΑΕ.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 767377Συνολικές αναγνώσεις:
  • 132Αναγνώσεις σήμερα:
  • 353492Συνολικοί επισκέπτες:
  • 83Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ