Σε ρότα πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Ρίο η Εθνική Γυναικών



Φωτό από τον ιστοτόπο της ΚΟΕΦωτό από τον ιστοτόπο της ΚΟΕ

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών στην υδατοσφαίριση νίκησε και τον Καναδά, με 11-4, συμπλήρωσε τρεις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις στον Α΄ όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά, στην Ολλανδία και αύριο θα παίξει με τις ΗΠΑ για την πρώτη θέση.

Σημειώνεται, πως η Εθνική συμμετέχει στον 1ο από τους 2 ομίλους του τουρνουά και στόχος της ήταν να βρεθεί εντός των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης. Στην πρεμιέρα των αγώνων η ελληνική ομάδα πέτυχε σημαντική νίκη επί της Ισπανίας με 14-11, κάτι που της έδωσε το δικαίωμα να πάρει πλεονέκτημα έναντι ενός βασικού αντιπάλου για τις θέσεις πρόκρισης. Πιο εύκολα ήρθε η δεύτερη χτεσινή επιτυχία κόντρα στη Νότια Αφρική καθώς η Εθνική επικράτησε με 16-2.

Το αυριανό παιχνίδι (16:20) με τις Αμερικανίδες, που είναι πρωταθλήτριες κόσμου, θα κρίνει την πρώτη θέση στο γκρουπ της Εθνικής και κατ’ επέκταση τον αντίπαλο στον προημιτελικό του προσεχούς Σαββάτου (26/3).

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός