Ηττήθηκε 15-7 από την ομάδα των ΗΠΑ η Εθνική Γυναικών



Φωτο από τον ιστοτόπο της ΚΟΕΦωτο από τον ιστοτόπο της ΚΟΕ

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών ηττήθηκε με 15-7 από τις ΗΠΑ για τον 1ο όμιλο του προ-Ολυμπιακού τουρνουά και θα καταλάβει τη δεύτερη θέση στον όμιλο της, περιμένοντας να μάθει ποια ομάδα θα βρίσκεται στην τρίτη θέση του άλλου ομίλου που θα κρίνει και την αντίπαλο της στο χιαστί παιχνίδι.

Οι Αμερικανίδες ήταν καλύτερες σε όλο το ματς και εμφανίστηκαν να παίζουν σε άλλη «ταχύτητα». Ωστόσο καθοριστική ήταν η δυνατότητά τους να αξιοποιούν τον «παίκτη παραπάνω», σε αντίθεση με την εθνική μας που δεν τα κατάφερε σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Εξάλλου, η επιθετική υπεροπλία των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την κακή αμυντική λειτουργία της εθνικής μας, είχε ως αποτελέσμα το παθητικό των 15 γκολ, τη στιγμή που στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις (με Ισπανία, Καναδά και Νότιο Αφρική) είχε δεχτεί συνολικά 17 γκολ.

Η Ελλάδα θα περιμένει αύριο το βράδυ να μάθει τον τρίτο στον Β’ Όμιλο, που θα είναι και ο αντίπαλος της, αφού εκκρεμεί η αναμέτρηση Ιταλίας – Ρωσίας.

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 4-2, 1-1, 4-2.

ΗΠΑ (Άνταμ Κρικόριαν): Χίλ Σ., Μούσελμαν, Σίεντμαν, Φέταλ, Κλαρκ, Στέφενς, Μάθιουσον, Νιούσουλ, Φίσερ Α., Γκίλχριστ, Φίσερ Μ., Κρεγκ, Τζόνσον

Ελλάδα: (Σάκης Κεχαγιάς): Κούβδου, Τσουκαλά, Ελευθεριάδου, Διαμαντοπούλου Β., Πλευρίτου Μαργ., Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση, Κότσια, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Χρ.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός