ΓΑΛΛΙΑ – EURO2016: Νεκρός Βορειοϊρλανδός φίλαθλος



Πηγή: ΑΡΤο πρώτο θύμα στο Euro 2016 είναι ένας 24χρονος Βορειοϊορλανδός οπαδός, ο οποίος απεβίωσε στη Νίκαια της Γαλλίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα από κιγκλίδωμα που βρισκόταν οκτώ μέτρα πάνω από το νερό, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας του με την Πολωνία.

Ο άτυχος φίλαθλος διακομίστηκε γρήγορα στο νοσοκομείο, όμως δεν κατόρθωσε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του και κατέληξε.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας, στο συγκεκριμένο χώρο βρίσκονταν πολλοί οπαδοί και οι περισσότεροι έπιναν.

Απελάθηκαν τρεις οπαδοί

Στην απέλαση τριών βίαιων φιλάθλων από τη Γαλλία, προχώρησαν οι αρχές, μετά τα αιματηρά επεισόδια που έχουν αμαυρώσει τις πρώτες τρεις ημέρες του Euro 2016. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας, από την Παρασκευή, η αστυνομία έχει προβεί σε 116 προσαγωγές, που κατέληξαν σε 63 περιστατικά κράτησης.

Τρεις «βίαιοι οπαδοί» έχουν απελαθεί, ενώ για πέντε άλλα άτομα που θεωρούνται επικίνδυνα για τη δημόσια τάξη εκδόθηκε απαγόρευση εισόδου στη χώρα.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός