Πολύμορφες εκδηλώσεις του ΕΣΥΝ για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών



Πολύμορφες εκδηλώσεις για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιούνη) διοργανώνει το Εθνικό Συμβούλιο Κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) σε όλη την Ελλάδα με κεντρικό σύνθημα: «Όχι σε όλα τα ναρκωτικά, ναι στη ζωή. Η ζωή είναι ωραία γιατί αλλάζει, γιατί μπορούμε να τη φέρουμε στα μέτρα των δικών μας αναγκών». (Διαβάστε τη διακήρυξη και αναλυτικά το πρόγραμμα στα Συνημμένα).

Οι εκδηλώσεις έχουν ως εξής:

Τετάρτη 22 Ιούνη

Στη Λάρισα τουρνουά ποδοσφαίρου με σύνθημα: «Όχι σε όλα τα ναρκωτικά» με το Σύλλογο Εστιακών Φοιτητών Λάρισας.

Στην Κέρκυρα στις 9 μ.μ. θεατρική παράσταση «Ευμενίδες» του Αισχύλου στο Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου (Μον Ρεπό), από το 7ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο.

Πέμπτη 23 Ιούνη

Στην Πάτρα, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου. Παρουσίαση θέσεων ΕΣΥΝ, χορευτικό συγκρότημα Δήμου Πάτρας, συναυλία.

Στη Λάρισα τουρνουά ποδοσφαίρου με σύνθημα: «Όχι σε όλα τα ναρκωτικά» με το Σύλλογο Εστιακών Φοιτητών Λάρισας.

Στη Λιβαδειά στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Παρουσίαση Θέσεων του ΕΣΥΝ. Παράσταση παραδοσιακών χωρών από όλη την Ελλάδα και από τα παράλια της Μικράς Ασίας από το παιδικό χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Γεωργίου, από το μικτό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Νικολάου και από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς. Συναυλία από τη Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς ΕΡΚΥΝΑ (συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με το Δήμο Λιβαδέων, Επιμελητήριο Βοιωτίας, Κέντρο Πρόληψης «Πρόταση Ζωής»).

Παρασκευή 24 Ιούνη

Στο Μενίδι, στις 7:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία (Άγιος Βλάσσης). Παρουσίαση Θέσεων ΕΣΥΝ, ομιλητής Κατηφές Παναγιώτης, κοινωνιολόγος, γραμματέας ΕΣΥΝ. Παρουσίαση πολεμικών τεχνών από τον Αθλητικό Σύλλογο ΙΑΧΗ. Συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα και ρεμπέτικο γλέντι με την «Ανομοιόμορφη Κομπανία».

Στην Πάτρα, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου, ομιλία δημάρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη και συναυλία.

Σάββατο 25 Ιούνη

Στην Πάτρα, στις 11.30 π.μ. μουσική διαδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με την μπάντα του Δήμου Πάτρας.

Στα Χανιά από τις 6 μ.μ. – 9 μ.μ. γήπεδο Μοναχής Ελιάς. Τουρνουά ποδοσφαίρου ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά με τη συμμετοχή των μελών του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ «ΑΡΙΑΔΝΗ» και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών από τις ομάδες Γουέμπλεϊ και Βεζούβιος.

Στην Κέρκυρα στις 9 μ.μ. θεατρική παράσταση «Κατά φαντασία ασθενής» του Μολιέρου στο Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου (Μον Ρεπό) από τη θεατρική ομάδα «Επόμενο Βήμα». Στις 4 μ.μ. ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ομάδων Προτζούνιορ στην Κάτω Πλατεία, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κέρκυρας.

Κυριακή 26 Ιούνη

Στη Νέα Ιωνία, δρώμενα με ταμπλό και μαζική εξόρμηση με τις θέσεις του ΕΣΥΝ στον κεντρικό πεζόδρομο.

Στη Λάρισα, στις 8 μ.μ. κεντρική εκδήλωση στην πλατεία Λαμπρούλη (Φρούριο). Παρουσίαση Θέσεων ΕΣΥΝ, ομιλήτρια Αγνή Σεφεριάδου, ψυχολόγος, πρόεδρος ΕΣΥΝ Λάρισας. Δρώμενα και διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά και έφηβους. Συναυλία με τους «Kanimbua», Γιώργο Βαλιάκα και τους «Ιδανικούς». Βραδινή ποδηλατοδρομία με σύνθημα: «Κάνε με ένα ποδήλατο το ταξίδι της ζωής σου» (συνδιοργάνωση εκδήλωσης Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας,  ΠΗΝΕΙΟΣ, Ποδηλατοδράσεις Λάρισας «ΜΙΑ ΛΟΥΡΙΔΑ», Εργατικό Κέντρο Λάρισας, ΟΓΕ (Παράρτημα Λάρισας), Ένωση Γονέων Ν. Λάρισας, Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Ν. Λάρισας).

Στα Χανιά, στις 8 μ.μ. στο Γυαλί Τζαμί (Ενετικό Λιμάνι). Θεατρική παράσταση από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ «ΑΡΙΑΔΝΗ». Συναυλία από το μουσικό σύνολο του Μουσικού Σχολείου Χανίων. Συναυλία από το μουσικό συγκρότημα του ΚΕΘΕΑ «ΑΡΙΑΔΝΗ» (συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με το ΚΕΘΕΑ «ΑΡΙΑΔΝΗ» και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χανίων).

Στην Κέρκυρα στις 9 μ.μ. θεατρική παράσταση «Η επίσκεψη της Γηραιάς Κυρίας» του Φ. Ντύρρενματ στο Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου (Μον Ρεπό) από το 1ο Λύκειο.

Δευτέρα 27 Ιούνη

Στην Κέρκυρα στις 9 μ.μ. θεατρική παράσταση «Τα μαγικά μαξιλάρια» του Ε. Τριβιζά στο Θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου (Μον Ρεπό), από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νυμφών.

 http://www.902.gr

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός