Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Η.Λ.Π.Α.ΠΔΑΣ - ΟΑΣΑ logoTα αποτελέσματα των εκλογών στις  24 -25 Οκτώβρη 2016 σηματοδοτούν μια αρνητική εξέλιξη για την παραπέρα πορεία του σωματείου μα. Ενισχύθηκαν εκείνες οι δυνάμεις (κυβερνητικές, εργοδοτικές) που κράτησαν και θα κρατήσουν τον χώρο μας σε αδράνεια, καλλιεργώντας τον εφησυχασμό και την ηττοπάθεια. Επίσης ενισχύθηκαν δυνάμεις «ανεξάρτητοι» που αποκρύβουν τα αίτια των προβλημάτων και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους.

  Η αντεργατική πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση  το αμέσως επόμενο διάστημα, θα είναι σαρωτική σε ότι έχει απομείνει ακόμη στο λεγόμενο κοινωνικό κράτος. (μισθολογικά, συνταξιοδοτικά δικαιώματα, κοινωνική ασφάλιση, παιδεία, υγεία, συνδικαλιστικός νόμος, Lockout)

  Πιστεύουμε ότι αυτή η σύνθεση του σωματείου δεν είναι σε θέση( και ούτε θέλει) να υπερασπιστεί δικαιώματα εργαζομένων, να είναι μαχητικό, διεκδικητικό και να βρίσκεται απέναντι στην εργοδοσία ως οφείλει ένα εργατικό σωματείο.  Ως εκ τούτου συνάδελφοι η Δ.Α.Σ  δεν θα συμμετέχει στη σύνθεση αυτού του σωματείου.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 767381Συνολικές αναγνώσεις:
  • 136Αναγνώσεις σήμερα:
  • 353494Συνολικοί επισκέπτες:
  • 85Επισκέπτες σήμερα:
  • 1Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ