Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Λ. Στολτίδης: «Ζογκλερικά» και «σκηνοθεσίες» από τον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό (VIDEO)Την προσπάθεια των δυνάμεων του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, με «ζογκλερικά και σκηνοθετημένες λιποθυμίες» να «ποινικοποιήσουν» την απόφαση των εργαζομένων να τους γυρίσουν μαζικά την πλάτη και να συσπειρωθούν με το ΠΑΜΕ και να επιβάλουν την εμπλοκή της Αστυνομίας στο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, κατήγγειλε μιλώντας στον «ΣΚΑΪ TV», το πρωί της Δευτέρας 17 Σεπτέμβρη, ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ.

Εξήγησε ότι το προηγούμενο διάστημα οι ταξικές δυνάμεις της περιοχής κατάφεραν να μειώσουν το μέγεθος της νοθείας και τις δυνάμεις του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, της ΠΑΣΚΕ, στο μισό και ταυτόχρονα υπερδιπλασίασαν τις δικές τους δυνάμεις. Και γι’ αυτό αυτές οι δυνάμεις «καίγονται» να μην υπάρξει αντιπροσώπευση των ταξικών δυνάμεων στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 449530Συνολικές αναγνώσεις:
  • 23Αναγνώσεις σήμερα:
  • 239704Συνολικοί επισκέπτες:
  • 22Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ