ΣΧΟΛΙΟ: Κοίτα ποιος μιλάει…



 


Κοίτα ποιος μιλάει…
Ο Κιουτσιούκης από τη ΔΑΚΕ.
Ο Κιουτσιούκης ο γνωστός Δακίτης νεοδημοκράτης συνδικαλιστής εργατοπατέρας.

Αφήνει υπονοούμενα περί δράσης ΠΑΜΕ και χρυσής αυγής που ομοιάζουν.
Ο Κιουτσιούκης η εργατική πλευρά της συνδικαλιστικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας ο Κιουτσιούκης ο <<θεματοφύλακας>> της δημοκρατίας στους χώρους δουλειάς.

Αυτός μιλάει για φασίστες του ΠΑΜΕ. Αυτός που ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να τρομοκρατείς εργαζόμενους να διατηρείς μόνιμο προσωπικό σε αντιπαράθεση με τους 5μηνίτες με αυτούς που δουλεύουν εποχιακοί και ωρομίσθιοι.

Μιλάει ο Κιουτσιούκης έχουν θράσος οι Δακίτες να μιλάνε για Δημοκρατία.
Για ποια Δημοκρατία; Τη δημοκρατία των εργοδοτών των εφοπλιστών των διευθυντών της ρεμούλας της λαμογιάς της αρπαχτής της ξεφτίλας.

Για ένα πράγμα έχουν δίκιο. Ναι αυτοί θέλουν άλλα πράγματα για τους εργάτες. Θέλουν να τους έχουν από κάτω υποχείρια ταπεινωμένους, δούλους αιώνια των εργοδοτών των συνδικαλιστών τέτοιου είδους σαν και τα μούτρα του.

Το ΠΑΜΕ είναι στην άλλη όχθη είναι Ταξικός Πόλος εργαζομένων, συνδικαλιστών σωματείων, συνδικάτων, ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων που παλεύουν για τα δικαιώματά τους, να καλυτερεύσουν τη ζωή τους. Παλεύουν για μία καλύτερη ζωή παλεύουν για να φτιάξουν κοινωνική συμμαχία που θα ανατρέψει αυτή την κατάσταση για έναν άλλο κόσμο για την πραγματική δημοκρατία των εργατών.

Σε αυτό έχει δίκιο και ο Κιουτσιούκης και ο Παναγόπουλος και ο Βασιλόπουλος και ο Καραγεωργόπουλος και όλη αυτή η φατρία των εργοδοτικών κυβερνητικών συνδικαλιστών.

Υπάρχουν δύο δρόμοι στο ταξικό εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.
Ο δρόμος τους και ο δρόμος μας.

Ο δρόμος τους είναι της υποταγής του ρουσφετιού της ρεμούλας της αρπαχτής των χαφιέδων.

Υπάρχει και ο δρόμος του Αγώνα της Αντίστασης της Πάλης της Μάχης.

Αυτόν τον δρόμο επιλέγουμε αυτός είναι ο δρόμος μας σε αυτόν καλούμε τους εργάτες να συμπορευτούν μαζί μας.

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός