Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Μαζική η συγκέντρωση στην Ελευσίνα (ΦΩΤΟ)Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο γιορτασμός της Πρωτομαγιάς στην Ελευσίνα. Το «παρών» έδωσαν τα ταξικά σωματεία της περιοχής που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, η νεολαία και οι συνταξιούχοι.

Εκ μέρους των συνδικάτων που διοργάνωσαν τη συγκέντρωση, ο Λεωνίδας Γραμματικός διάβασε ψήφισμα αλληλεγγύης προς το λαό της Βενεζουέλας που μάχεται ενάντια στην απόπειρα πραξικοπήματος.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Βιβή Γκίκα, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ελευσίνας, ο Δημήτρης Γκατζής, γενικός γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας και Πέριξ, ο Νίκος Μαΐλης, γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής και ο Άκης Δουλόπουλος, μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Σταύρος Χρηστίδης μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και γραμματέας του Κλαδικού Συνδικάτου Ενέργειας.

Μετά το πέρας των τοποθετήσεων οι παρευρισκόμενοι πίσω από τα πανό των σωματείων πορεύτηκαν στους δρόμους της πόλης, καταλήγοντας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όπου είχε γίνει το μπλόκο της Ελευσίνας στις 29 Απρίλη του 1944 και κατατέθηκαν στεφάνια.

 

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 438640Συνολικές αναγνώσεις:
  • 62Αναγνώσεις σήμερα:
  • 234421Συνολικοί επισκέπτες:
  • 52Επισκέπτες σήμερα:
  • 2Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ