ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΑΣΘ: Κινητοποιήσεις ενάντια στις περικοπές και στην καθυστέρηση της υπογραφής ΣΣΕΜε στάση εργασίας σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από τα γραφεία του Οργανισμού, οι εργαζόμενοι στις Αστικές Συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης συνέχισαν τον αγώνα τους ενάντια στις περικοπές και στην καθυστέρηση της υπογραφής ΣΣΕ. Η απεργιακή τους κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στους δρόμους της περιοχής.

Τη Δευτέρα 11 Απρίλη, στις 9 το πρωί προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήριο όπου θα εκδικαστεί η προσφυγή της διοίκησης του ΟΑΣΘ για να βγάλει παράνομη και καταχρηστική τη στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Κόντρα στην προσπάθεια ποινικοποίησης του αγώνα τους, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν με 24ωρη απεργία την Πέμπτη 14 Απρίλη.

Όπως καταγγέλλουν, μετά τις αλλεπάλληλες μειώσεις στους μισθούς τους, διοίκηση του ΟΑΣΘ και κυβέρνηση κόβουν και τα νομοθετημένα επιδόματα ανθυγιεινού και θέσεως ευθύνης στους δικαιούχους, με το αιτιολογικό ότι δεν έχει εκδοθεί σχετική ΚΥΑ.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός