ΑΠΕΡΓΙΑ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1                                                                  9/11/2015

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες  την Πέμπτη 12 Νοέμβρη κανένας για δουλειά, απεργούμε γιατί τα μέτρα που απορρέουν από το 3ο μνημόνιο που μας έφερε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και ψήφισαν οι Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ διαλύουν τις ζωές μας και μας σαρώνουν ότι έχει απομείνει.

Απεργούμε για να απαντήσουμε σ’ αυτή την πολιτική που είναι απαίτηση του εγχώριου και ξένου κεφαλαίου, το οποίο εκμεταλλευόμενο την καπιταλιστική κρίση επιταχύνει τις διαδικασίες εφαρμογής.

Απεργούμε και στέλνουμε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι τα μέτρα που μας φέρνουν δεν έχουν την σιωπηρή αποδοχή μας.

Απεργούμε για να βροντοφωνάξουμε ότι  αυτή η πολιτική δεν είναι μονόδρομος. Οι συντάξεις και οι μισθοί πείνας, η φοροληστεία της εργατικής-λαϊκής οικογένειας, η αρπαγή των δικαιωμάτων μας, η ανεργία για τους νέους, η φτώχεια που μεγαλώνει, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας στα σχολεία δεν είναι ζωή που πρέπει στο λαό μας.

Απεργούμε για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις κλιμάκωσης από την επόμενη κιόλας μέρα.

Απεργούμε γιατί δεν αποδεχόμαστε την ταξική συναίνεση και την συνεργασία που ύπουλα στήνουν στα συνδικάτα ,κυβέρνηση, μεγαλοεργοδοσία, παλιός και νέος κυβερνητικός συνδικαλισμός. Ο «κοινωνικός διάλογος» που στήνουν θα νομιμοποιήσει την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης, αλλά και των εργασιακών που ακολουθεί απελευθερώνοντας τις ομαδικές απολύσεις, περιορισμό της συλλογικής δράσης, δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Απεργούμε για να πάρουν απάντηση οι μεγαλοεργοδότες για τους οποίους φτιάχνονται τα νομοσχέδια.

Απεργούμε για να στείλουμε το μήνυμα και να μυριοφωνάξουμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Απεργούμε για να καταδείξουμε την συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Απεργούμε γιατί απαιτούμε δωρεάν μετακίνηση των ανέργων-φοιτητών-σπουδαστών-μαθητών-συνταξιούχων . Μείωση της τιμής του εισιτηρίου

Απεργούμε γιατί απαιτούμε 100% κρατική χρηματοδότηση, για επισκευή, ανανέωση του στόλου. Άμεσες προσλήψεις προσωπικού με πλήρη μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα. Επέκταση του συγκοινωνιακού έργου σε όλο το Ν. Αττικής. Καμιά μορφή ιδιωτικοποίησης στα Μ.Μ.Μ, επαναφορά μισθών και δικαιωμάτων στα προ κρίσης επίπεδα.

– ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ 12                ΝΟΕΜΒΡΗ

-ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ

-ΜΑΖΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ      Π.Α.ΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ    10:30 π.μ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς η Γραμματεία

 

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός