ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΙΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΗ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ1

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στις αστικές συγκοινωνίες, που απήργησαν μαζί με χιλιάδες άλλους εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα.
Τό μήνυμα που έστειλε η εργατική τάξη είναι σημαντικό, δυναμικό και έχει πολλούς αποδέκτες.
Τήν εργοδοσία, οτι η τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς σπάει με την οργανωμένη συλλογική δράση.
Τήν κυβέρνηση, οτι δεν θα κοιτάμε από την Т.V τη συντριβή της ζωής μας.
Τίς πλειοψηφίες των σωματείων του χώρου, που υπονόμευσαν την απεργία ψηφίζοντας στάσεις εργασίας αντί για 24ωρη απεργία, πλειοψηφίες που βρίσκονται ακόμα μία φορά κατώτερες των απαιτήσεων των καιρών και των διαθέσεων των εργαζομένων του κλάδου.
Η επιτυχία της απεργίας και οι μαζικότατες συγκεντρώσεις του Π.Α.ΜΕ δείχνουν τον δρόμο της πραγματικής ελπίδας για τον λαό.
Αυτός είναι ο σίγουρος δρόμος για να μπορέσουμε να σταματήσουμε την επίθεση της κυβέρνησης στον μισθό μας, στην άυξηση των ορίων ηλικίας για σύνταξη, στην διάλυση της δημόσιας αστικής συγκοινωνίας,στην πλήρη κατάργηση των Σ.Σ.Ε.
Αυτό το δρόμο να τον ανοίξουμε με καθαρές κουβέντες, σταράτες, συναδελφικές, στους χώρους δουλειάς, μέσα απο γενικές συνελεύσεις γιατί: 
ΕΜΕΙΣ  ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. 
ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΕΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

 

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός