Απάντηση στα ψέματα και τις προβοκάτσιες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΑΕ



Logo PAME2πάντηση στα αισχρά ψέματα και τις προβοκάτσιες εναντίον του δίνει με δελτίο Τύπου το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Τα όρια της προβοκάτσιας με αυτά της αυτογελοιοποίησης και της κατρακύλας είναι πολύ λεπτά και σίγουρα τα στελέχη του ΜΕΤΑ, του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή και της ΛΑΕ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας και στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων τα ξεπέρασαν. Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα ψέματα τους ότι το ΠΑΜΕ τους απαγόρεψε να καταθέσουν στεφάνι. Έχουν χάσει κάθε μέτρο στον αντιΠΑΜΕ αγώνα τους ως αποτέλεσμα του συμβιβασμού τους και του εναγκαλισμού τους με την κυβέρνηση και την εργοδοσία που σίγουρα βλέπουν το ΠΑΜΕ και στον ύπνο τους.

Η καλύτερη τιμή φυσικά για τους εξεγερμένους του Πολυτεχνείου ήταν η μαζική συμμετοχή εργατικών σωματείων και λαού στη συγκέντρωση της ΕΕΔΥΕ, του ΠΑΜΕ και άλλων μαζικών φορέων που αντιτάχτηκαν στην απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης να απαγορέψει τις διαδηλώσεις την Τρίτη 15/11 και διαδήλωσαν κόντρα στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Σ’ αυτές τις διαδηλώσεις ούτε πανό δεν υπήρχε από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που εκπροσωπούν».

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός