Γραμματεία Αστικών Συγκοινωνιών του ΠΑΜΕ

Κυβερνητικοί Μύθοι για την «μεταμνημονιακή εποχή». Οργανωση της πάλης κι όχι αναμονή!Οι μύθοι της «μεταμνημονιακής εποχής» είναι το νέο όπλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να ξεγελάσει τους εργαζόμενους, το λαό. Η αλήθεια είναι ότι η συνεχιζόμενη αντιλαϊκή επίθεση, η εκμετάλλευση που σπάει κόκαλα, τα όσα βιώνουν τα φτωχά λαϊκά στρώματα, που δυσκολεύονται να καλύψουν ακόμα και στοιχειώδεις ανάγκες τους, συνθέτουν και τη λεγόμενη «επόμενη μέρα», είτε με «νέο πρόγραμμα» είτε χωρίς και με πανταχού παρόντα τα μνημόνια διαρκείας του κεφαλαίου και της ΕΕ.

Οπως η «προηγούμενη», έτσι και η «επόμενη» μέρα έχει παροχές, φοροελαφρύνσεις και διευκολύνσεις για το κεφάλαιο, πλειστηριασμούς, χαράτσια, περιστολή του απεργιακού δικαιώματος για τους εργαζόμενους και το λαό. Αυτή είναι η «κανονικότητα» του σάπιου καπιταλισμού, σε ανάπτυξη και κρίση, που απαιτεί θυσίες δίχως τέλος από το λαό για τα κέρδη του κεφαλαίου.
Οι κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος από Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για την 3η «αξιολόγηση», δείχνουν το δρόμο για τη συνέχεια. Για αποφασιστική άνοδο των αγώνων και την ανασύνταξη του κινήματος, για να οργανωθεί η εργατική – λαϊκή αντεπίθεση.

Τελευταία άρθρα

Εργαζόμενοι σε Κίνηση

DAS_Efim

Χρήσιμα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός

Πολυμέσα

Στατιστικά

  • 798781Συνολικές αναγνώσεις:
  • 5Αναγνώσεις σήμερα:
  • 369114Συνολικοί επισκέπτες:
  • 2Επισκέπτες σήμερα:
  • 0Επισκέπτες τώρα:

Web Radio του ΠΑΜΕΑκουστε live το Web Radio του ΠΑΜΕ