ΣΕΡΡΕΣ: Συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης για τους πυρόπληκτους της Αττικής στις 30 Ιούλη



Η αφίσα της συναυλίας

Η αφίσα της συναυλίας


Συναυλία αλληλεγγύης και διεκδίκησης, στην πλατεία Ελευθερίας των Σερρών, οργανώνει για την Δευτέρα 30 Ιούλη στις 20.00, το ΠΑΜΕ στις Σέρρες, συνεχίζοντας την προσπάθεια έμπρακτης έκφρασης αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Αττικής.

Με την σχετική ανακοίνωση χαιρετίζεται η μεγάλη ανταπόκριση των Σωματείων και των εργαζομένων του Ν. Σερρών στην προσπάθεια συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη των φτωχών οικογενειών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

«Στόχος μας – σημειώνεται – είναι να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο τους πληγέντες και ταυτόχρονα να αναδείξουμε ότι είναι αναγκαίο να παρθούν άμεσα μέτρα αντιπυρικής – αντιπλημμυρικής προστασίας αλλά και αντισεισμικής θωράκισης, με αποκλειστική ευθύνη του κράτους σε όλη τη χώρα.

Στο χώρο της συναυλίας θα γίνει προσπάθεια να μαζευτούν

Φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κλπ.)

Παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ.)

Χρήματα για τους πληγέντες, για το σκοπό αυτό υπάρχει πανελλαδικός λογαριασμός του ΠΑΜΕ. 14600166830 Εθνική.

Καλούμε όλα τα Σωματεία και τους εργαζόμενους και με την παρουσία τους να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία. Εκ των προτέρων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής για την πραγματοποίηση της συναυλίας και ιδιαίτερα τους μουσικούς.

Στην ενότητα η δύναμη, στον αγώνα η ελπίδα, ασπίδα μας η αλληλεγγύη».

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός