Δ.Α.Σ-Ο.Α.Σ.Α: Η «τυφλή» δικαιοσύνη έχει μόνιμα τα μάτια ανοιχτά στους εργάτες



Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣ ΟΑΣΑ

                                                                                                                       19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Άλλη μία απεργία κρίθηκε παράνομη. Δεν προλαβαίνει εργάτης να διαμαρτυρηθεί, να διεκδικήσει, να αγωνιστεί και βγαίνει παράνομος. Η «τυφλή» δικαιοσύνη έχει μόνιμα τα μάτια ανοιχτά στην πρώτη αντίδραση εργάτη.

Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, έχει μάθει καλά τη βρώμικη δουλειά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, Νέας Δημοκρατίας και την κάνει ακόμα καλύτερα. Με την πρόσφατη ψήφιση του νόμου για το συντριπτικό χτύπημα στην οργάνωση απεργιών, έχει αποθρασυνθεί η εργοδοσία σε όλη την επικράτεια της χώρας. Ενώ δεν δίνουν δεκάρα για να φτιάξουν το στόλο που σαπίζει, δεν νοιάζονται για τους εργαζόμενους που περιμένουν στις στάσεις το λεωφορείο, το τρόλεϊ, το τραμ που περνάει αραιά και πού και όταν περνάει χαλάει. Την ώρα που δίνουν 4 δισεκατομμύρια το χρόνο σε στρατιωτικούς εξοπλισμούς που τους επιβάλλει το ΝΑΤΟ.

 Έχουν το θράσος, να βγάζουν παράνομη την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο μετρό, που τολμούν να απαιτούν μέσα ατομικής προστασίας. Συνθήκες ασφαλούς εργασίας, προσλήψεις προσωπικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην αστική συγκοινωνία, στηρίζουν τον αγώνα των συναδέλφων τους στο ΣΕΛΜΑ. Ο δρόμος του αγώνα, η ταξική ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για καλυτέρευση της ζωής των εργαζομένων. Για καλύτερη συγκοινωνία φθηνή, συγκοινωνία αξιόπιστη. Κάτω τα χέρια από την απεργία. Επόμενος ενωτικός απεργιακός σταθμός η εικοσιτετράωρη απεργία στις 14 Νοέμβρη.

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός