ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΡΟΛΛΕΥ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ!!!Η “αγωνία” της εργοδοσίας να εξυπηρετήσει τους οδηγούς και τους εργαζόμενους στο τρόλεϊ είναι “συγκινητική”. Συγκροτεί γραφείο κίνησης για να εξυπηρετήσει σε εργαζόμενους λέει. 

Ποιον κοροϊδεύει;
Ο μηχανισμός  που στήνουν, σκοπό εχει να ελέγξει και να εμποδίσει την έκτακτη απουσία για οποιονδήποτε λόγο. Έχει σκοπό, να βάλει εμπόδια στην ελεύθερη αλλαγή βαρδιών μεταξύ εργαζομένων, να δυσκολέψει την  ήδη απάνθρωπη καθημερινότητα των οδηγών. Έχει σκοπό, τη χειραγώγηση των εργαζομένων.
Η αλλαγές βαρδιών μεταξύ εργαζομένων χωρίς χρονικούς περιορισμούς, βοήθησαν και βοηθούν να ανταπεξέλθει μια οικογένεια στον προγραμματισμό της, σε ένα καθημερινό Γολγοθά εναλλαγής βαρδιών που έχει επιπτώσεις και στην υγεία μας.
Βοήθησαν και βοηθούν την στελέχωση πρώτων και τελευταίων βαρδιών από την επιθεώρηση.

Σε ένα εργασιακό περιβάλλον, που συνδιαμμορφώθηκε απο τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ , τις διορισμένες διοικήσεις και την ανοχή και στήριξη των πλειοψηφιών ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, ΜΕΤΑ και δηθεν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ θυμίζει συνθήκες γαλέρας.

Χωρίς ΣΣΕ, με μισθούς που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων, με δικαιώματα που αφήνονται στην ευχαίρεια της εργοδοσίας (παιδικοί σταθμοί, παροχή γάλακτος ,ημέρες ανάπαυσης κλπ), με ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, με δραμματική μείωση του συγκοινωνιακού έργου που έχει αντίκτυπο στον οδηγό και το επιβατικό κοινό,με τα εμπόδια στην αναρρωτική άδεια, με την εταιρεία στα πρόθυρα ιδιωτικοποίησης, κάνουν οτι περνάει απ το χέρι τους να φορτώσουν προβλήματα στον οδηγό αντί να λυσουν.
Σε τι αποσκοπεί αυτή η αλλαγή αν όχι να προσθέσει προβληματα στους οδηγούς στην ήδη επιβαρυμένη καθημερινότητα τους;
Καλούμε την πλειοψηφία του Σωματείου να πάρει θέση τουλάχιστον σ ένα τέτοιο θέμα καθημερινότητας.που ανατρέπει τον οικογενειακό προγραμματισμό των εργαζομένων και την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου.
Απαιτούμε την ίδια λειτουργία όπως ισχύει και σήμερα.
Βαρδιοχαρτα για όλο το έτος.
Φτάνει πια με τις συνεχείς ανατροπές.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΊ ΣΕ ΑΛΛΗ ΒΑΡΔΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΥΤΕΙΩΝ Η ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ!!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ!!!

 • ΣΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΆΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

 • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ 100% ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΌ.

 • ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.

 • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

 • ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ 7ΩΡΟ 35ΩΡΟ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ
 • ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
 • ΒΑΡΥ ΑΝΘΥΓΕΙΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
 • ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 55 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ , ΣΤΑ 50 ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ Μ.Μ.Μ
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ
 • ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΈΑΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΡΟΛΛΕΥ

Τελευταία άρθρα

                          
  Π.Ε.Ι. Λεωφορείου              Π.Ε.Ι. Φορτηγού                                    Kαταστατικό                          ΚΟΚ     Συνδικάτου ΟΑΣΑ
      
        Συνοπτικός
   Εργασιακός Οδηγός